Στοιχηματικές προβλέψεις από τον NoBet! 2 /5


Σήμερα Σάββατο 2/5 έχουμε υλικό να αναλύσουμε για το στοίχημα στον ΟΠΑΠ με πολλές κατηγορίες. Ας βρούμε μερικά σημεία που μπορούν να μας πάνε ταμείο εύκολα χωρίς κάποιο εγκεφαλικό.




284. ΛΕΣΤΕΡ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2-3 ΓΚΟΛ

Η Νιουκάστλ αγνοεί το θετικό αποτέλεσμα εδώ και 7 αγωνιστικές είτε εντός έδρας είτε μακριά από το Σαίντ Τζέιμς Παρκ ενώ η Λέστερ δείχνει πως μπορεί να σκοράρει με ευκολία. Αλλά επειδή δε ξεχνάμε το μέγεθος της ομάδας του Νιουκάστλ δεν επιλέγουμε τον 1 αλλά επί του ασφαλούς το 2-3 γκόλ με απόδοση στον ΟΠΑΠ 1,85 ενώ για του φίλους του διαδικτυακού στοιχήματος η VistaBet το έχει στο 2,05.

291. ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2

Η Ντόρτμουντ μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Γερμανικού κυπέλλου (έστω και στα πέναλτι) με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου θα παίξει με άλλο αέρα πιο δημιουργικό με αποτέλεσμα να μας πάει στο 2 χωρίς δεύτερη σκέψη με απόδοση στον ΟΠΑΠ 1,80 ενώ στη VistaBet 1,90.

292. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΕΒΕΡΤΟΝ OVER

Η Άστον Βίλα κινδυνεύει με αποτέλεσμα να κυνηγήσει την νίκη αλλά με την Έβερτον θα είναι δύσκολο, το πιο πιθανό είναι αν ανοιχτεί η άμυνά της οπότε θα ποντάρουμε στα πολλά γκόλ με το over να είναι το πιο πιθανό με απόδοση στον ΟΠΑΠ 1.80 και στη VistaBet 2.00.




300. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

Με το διπλό της Γιούβε στο 2.20 στον ΟΠΑΠ κάτι παραπάνω από ελκυστικό θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε με νίκη ή ισοπαλία η Γιούβε "κλειδώνει" το πρωτάθλημα και μαθηματικά οπότε ποντάρουμε στη "φιέστα" της Γιουβέντους μέσα στο Λουίτζι Φεράρις με το 2 στον ΟΠΑΠ όπως είπαμε και προηγουμένως στο 2,20 όπως και στη VistaBet.

Γενικά χαμηλές αποδόσεις πάμε επί του ασφαλούς να βγάλουμε το βραδινό μας ποτάκι!!!
Καλή επιτυχία στους πωρωμένους με το στοίχημα!!!!  
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου