Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με την Καλλονή


Στον Ολυμπιακό έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα-φιέστα ενάντια στους Μυτιληναίους μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ανακοινώθηκε η αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με μία μεγάλη έκπληξη αφού η πειραιώτικη ομάδα δεν θα έχει κανέναν διαθέσιμο από αυτούς που παραδοσιακά παίζουν στο αριστερό άκρο της άμυνας(!!!).

Έχοντας στην ιατρική ατζέντα τους Σαντάνα και Γιαννούλη που έκαναν θεραπεία για τους ελαφρείς τραυματισμούς τους καθώς και τους Σάλιακα, Στρέζο και Μποτία που ακολούθησαν ατομικό αλλά και το Μανιάτη ως μακροχρόνια απών ο Βίτορ Περέιρα περιορίστηκε στις επιλογές του. Βέβαια, αυτό δεν του στέρησε το δικαίωμα να αφήσει εκτός τους Μέγιερι, Διαμαντάκο, Αφελάι, Μαζουακου με αποτέλεσμα να μην έχει στην αποστολή ΚΑΝΕΝΑ(!) αριστερό μπακ.
Πιο συγκεκριμένα η αποστολή απαρτίζεται από τους: Γιαννιώτης, Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Σαλίνο, Φουστέρ, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Αυλωνίτη, Μήτρογλου, Ντουρμάζ, Χάρα, Σιόβας, Μπενίτες, Ντοσεβί, Κασάμι, Ντομίνγκες.

Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου