ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ. O ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤ-1!!

Έχει ένα υπέροχο χαρακτήρα που σε κερδίζει απο το πρώτο λεπτό. Έμαθε να βασίζεται στις δυνάμεις της και να αφοσιώνεται σε αυτό που θέλει..Λίγα λόγια για την Laura.

Η Laura Narjes γεννήθηκε στην Γερμανία στις 8 Αυγούστου 1990. Μεγάλωσε εκεί αλλα ήταν πάντα περίφανη για την Ελληνική καταγωγή της, συγκεκριμένα απο τις Σέρρες και τον Πόντο.
Απο μικρή ηλικία η αγάπη της για τον χορό ήταν εμφανείς!Ερεθισμα της ήταν η Britney Spears. Στα 17 της χρόνια αποφασίζει να λάβει μέρος στον διαγωνισμό χορού << So you think you can dance >> οπου ήταν και η αφορμή να έρθει στην Ελλάδα. Τελείωσε εδώ το σχολείο και σπουδάζει δημοσιογραφία.

Οι πρώτες επαγγελματικές προτάσεις δεν άργησαν να έρθουν καθώς έλαβε μέρος σε διαφημιστικά στην Amita motion, Motionistas, Hol κ.α. Στις 2 Ιουνίου 2008 έρχεται και η πρώτη εκπομπή στο Mad Tv και συγκεκριμένα το Magestics. Ακολούθησαν το your space, mad countdown κ.α. Το 2009 την συναντήσαμε σε ρόλο ραδιοφωνικής παραγωγού σε webradio (Moretalkradio.com) Παράλληλα, το 2008 και 2009 χόρεψε στην Amita motion tour. Το 2011 λαμβάνει μέρος στην συναυλία που έδωσε η Patty στην Ελλάδα. Συμμετέχει σε δυο νέα videoclip με τον Στάθη Λινό (Τίποτα δεν έχει αλλάξει) και Stan feat. Nivo (Αν μου φτάναν τα λεφτά).
Δοκιμάζει τις υποκριτικές της ικανότητες στον 3ο κύκλο της επιτυχιμένης web series << Flatmates >> του ΑΝΤ1.

Κάνει ESC στην τεχνολογία απο Δευτέρα έως Παρασκευή 5-7 το απόγευμα στην ΕΤ1 και μας κρατάει ενήμερους μαζί με τους συμπαρουσιαστές της για τα πιο HOT νέα στον κόσμο της τεχνολογίας.
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου