ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2 / 5 / 2015

Καλημέρα (ή και καλησπέρα ανάλογα πότε το διαβάζετε) παίδες  σας καλώς ορίζουμε για τις σημερινές πολλές και ποικίλες επιλογές μας τις οποίες θα δέσουμε με ένα συστηματάκι. Ξεκινάμε με την Αγγλία και προχωράμε παραπέρα.

279    ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ     ΟVER

Παρ' ότι η άνοδος και ο υποβιβασμός στην Τσάμπιονσιπ έχουν ξεκαθαρίσει η Μπρέντφορντ είναι ίσως η μόνη που παλεύει για κάτι. Στην ισοβαθμία για τα πλέι οφ με τη Γουίγκαν, η Μπρέντφορντ έχει τρία γκολ λιγότερα στο συντελεστή άρα θα ανοιχτεί αρκετά όχι μόνο για να νικήσει αλλά και για να βάλει όσα περισσότερα γκολ είναι δυνατόν. Αυτό βέβαια ίσως σημαίνει ότι θα ανοιχτεί και αμυντικά, οπότε το Over φαντάζει μια πολύ καλή επιλογή στην απόδοση του 1,70 στον ΟΠΑΠ, 1,65 στη Stoiximan.

281     ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΚΑΡΝΤΙΦ     2-3 ΓΚΟΛ

Αμφότερες έχασαν στην πορεία το τρένο των πλέι οφ αδιάφορες στο τελευταίο τους φετινό παιχνίδι. Πέρα από 2-3 απουσίες πλήρεις και οι δύο ομάδες με την ευκαιρία να δοκιμαστούν και να παίξουν με όρεξη χωρίς καμία πίεση. Η Νότιγχαμ έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα διότι θέλει να ικανοποιήσει τον κόσμο της όμως όχι κάτι ξεκάθαρο για αυτό η επιλογή των 2-3 γκολ φαντάζει μια άνετη και ασφαλής επιλογή σε απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ και 2.10 στη Stoiximan

293     ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΠΕΡΝΛΙ    1

Πάμε λοιπόν στα σαλόνια της Πρέμιερ και βλέπουμε την παντελώς αδιάφορη και ανούσια στο παιχνίδι της, Μπέρνλι, που θεωρείται υποβιβασμένη ( ω τι έκπληξη! ) απέναντι στη Γουεστ Χαμ που έχει και το σύνολο και τη δυναμική να πάρει μια εύκολη νίκη απέναντι σε μία ομάδα όπως η Μπέρνλι η οποία απλά δεν μπορεί. Ο άσος είναι το πιο λογικό σημείο με απόδοση στο 1,90 στον ΟΠΑΠ και στο ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ 2,22 στη Stoiximan.
291       ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ (1)

Η Γιουβέντους μόνο σταθερή δεν είναι τώρα τελευταία. Η ομάδα του Αλέγκρι δεν χωράει καμία αμφισβήτηση ότι έχει παίκτες κλάσης όμως αν θέλει να θεωρείται ομάδα κορυφαίου επιπέδου θα πρέπει να παίρνει άνετες και εύκολες νίκες με ομάδες χαμηλότερου επιπέδου στο πρωτάθλημα κάτι που τώρα τελευταία το κάνει αγκομαχώντας. Αν σκεφτείτε μάλιστα, ότι πλησιάζει και ο μεγάλος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ και θα φυλάγεται από θέμα παικτών και θα κάνει rotation, τότε η επιλογή του Χ φαίνεται αρκετά λογική σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Μην σας πω ότι δε θα φανεί καθόλου παράξενο και ο άσσος ακριβώς για τους λόγους που ανέφερα. Ο άσσος προσφέρεται στο 3,35 στον ΟΠΑΠ και 3,10 στη Stoiximan ενώ το Χ στο 2,90 στον ΟΠΑΠ και στο 3,20 στη Stoiximan.

302        ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΑΓΕΡΝ     Χ

Κλείνουμε το συστηματάκι μας με άλλο ένα χινάρι. Η Μπάγερν προβληματίζει διότι δεν ανοίγει τις άμυνες τώρα τελευταία (με εξαίρεση το ματς με την Πόρτο) τόσο εύκολα ενώ η άμυνα της δείχνει σχετικά ασταθής απέναντι σε παίκτες τεχνίτες. Η Λεβερκούζεν έχει αρκετούς τέτοιους και αυτός είναι και ο βασικός λόγος της ισοπαλίας που προτείνω διότι ειδικά η μεσοεπιθετική της γραμμή στην αντεπίθεση είναι φωτιά. Αν σκεφτεί κανείς πως οι απουσίες της Μπάγερν τελευταία της στοιχίζουν και η άμυνα της Λεβερκούζεν είναι ένα αρκετά σκληρό εμπόδιο όπως μας δείξανε φέτος οι ''ασπιρίνες'' και σε πρωτάθλημα και σε Ευρώπη το Χ είναι μονόδρομος. Προσφέρεται στον ΟΠΑΠ σε απόδοση 3,20 ενώ στη Stoiximan σε απόδοση 3,35.
Σας προτείνω ανεπιφύλακτα συστηματάκι. Τώρα το αν θα διαλέξετε σύστημα 4-5 ή σύστημα 3-4-5 είναι καθαρά προσωπική σας επιλογή!
Εγώ σας εύχομαι να επιλέξετε ότι σας φαίνεται καλύτερο από τις επιλογές μου για το δελτίο σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο!!

Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου