Νέες ανατροπές στο Dancing With The stars- Εκτός παιχνιδιού η Νάντια και ο Τρύφωνας


Οι ανατροπές στο φετινό "Dancing with the stars" δεν έχουν τελειωμό αφού και χτες βράδυ στο έκτακτο επεισόδιο του show είδαμε να αποχωρεί άλλο ένα μεγάλο φαβορί!

Η Νάντια Μπουλέ αποχώρησε χωρίς καν να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, αφού οι τηλεθεατές είναι εκείνοι που σε αυτό το σόου έχουν τον τελευταίο λόγο. Τι κι αν πολλοί στοιχημάτιζαν πως η Νάντια Μπουλέ θα ήταν εκείνη που θα έφτανε σίγουρα μέχρι τον τελικό και μην σας πω, πως θα κέρδιζε και την κούπα με την σκέψη ότι είναι ένα Αντεννικό πρόσωπο; Η ψήφος των τηλεθεατών έδειξε τη μεγαλύτερη προτίμηση στον Αργύρη Αγγέλου και τον Κώστα Μαρτάκη.

Εκτός βέβαια από την Νάντια, από το "Dancing" αποχώρησε και ο Τρύφωνας Σαμαράς! Ο Τρύφωνας δεν τα κατάφερε να συνεχίσει με την τσαχπινιά του παρακάτω και αναγκάστηκε να κρεμάσει τα παπούτσια του χορού.

Μπορεί η πρώτη αποχώρηση να ήταν έκπληξη καθώς η παρουσιάστρια ήταν από τα πρώτα live ένα από τα φαβορί αλλά η δεύτερη αποχώρηση ήταν αναμενόμενη καθώς η βαθμολογία που εισέπραττε ο hair stylist από την κριτική επιτροπή ήταν αρκετά χαμηλότερη από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, οπότε ήταν λογικό κάθε φορά να κινδυνεύει να βγει στο ντάκο.

Το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο ημιτελικό της Κυριακής πήραν ο Κώστας Μαρτάκης, ο Αργύρης Αγγέλου, αλλά και η Αγγελική Ηλιάδη, της οποίας η μετάβαση στον ημιτελικό πρέπει να ομολογήσουμε, πως ήταν μία μικρή έκπληξη!

Το show ξεκίνησε στις 21:00 με τη Ζέτα στα λευκά να παραπέμπει σε αρχαία Ελληνίδα θεά.

Η Νάντια Μπουλέ ως άγριο αιλουροειδές ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς και συγκεντρώνει 35 βαθμούς. Η Αγγελική Ηλιάδη, με εντυπωσιακή εμφάνιση, φτάνει στους 36 βαθμούς. Ο Τρύφωνας Σαμαράς ενθουσίασε το κοινό, όπως πάντα και απογοήτευσε την επιτροπή, επίσης, όπως πάντα. Μόλις 30 βαθμοί τον περίμεναν στο τέλος της ετυμηγορίας. Σε αντίθεση με τον Τρύφωνα, ο Αργύρης Αγγέλου ενθουσίασε τους πάντες. 38 βαθμούς του χαρίζει η επιτροπή ενώ λίγο αργότερα ο Κώστας Μαρτάκης πέρασε μπροστά στη βαθμολογία συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς.

Η κατάταξη αναδιαμορφώθηκε μετά τον Marathon Dance των ζευγαριών, που αντιμετώπισαν το ροκ ν ρολ σαν πρόκληση αντοχής με νικητή τον Αργύρη Αγγέλου.

Guest έκπληξη της βραδιάς η Τζένη Μπαλατσινού, που έκανε μια φαντασμαγορική είσοδο κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και μια πρόταση από το Γιάννη Λάτσιο για να συμμετέχει στο επόμενο Dancing With The Stars.

Η ώρα της κρίσεως έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η ανακοίνωση της Ζέτας για το ποιοι αποχωρούν άφησε κάποιους άφωνους! Η Νάντια Μπουλέ που θεωρήθηκε από το πρώτο επεισόδιο του show φαβορί και ο Τρύφωνας Σαμαράς που είχε την αμέριστη υποστήριξη του κόσμου από την αρχή του Dancing αποχώρησαν. Αυτοί που θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή για μια θέση στον τελικό είναι ο Κώστας Μαρτάκης, ο Αργύρης Αγγέλου και η Αγγελική Ηλιάδη.

Το talent show του ΑΝΤ1 έκανε υψηλά νούμερα πετώντας εκτός πίστας δυνατές εκπομπές. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το «Dancing with the stars» έκανε συνολικά μέσο όρο 34,5 καταγράφοντας μάλιστα μέχρι 43,4 το τελευταίο τέταρτο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Απέναντί του βρέθηκε το «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να σημειώνει μέσο όρο 18,4. Και για να είμαστε ακριβείς στη σύγκριση, να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια προβολής της εκπομπής του ALPHA, δηλαδή από τις 21:00 έως τις 23:00, το talent show του ANT1 έκανε μέσο όρο 31.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου