Έκοψαν τη Σάσα Σταμάτη από το «Πρωινό mou»!


Την πόρτα της εξόδου είδε η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη από την εκπομπή «Πρωινό μου» καθώς η συμπεριφορά της και η «γλώσσα» που χρησιμοποιούσε είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα τους παρουσιαστές.

Γεγονός είναι ότι το τελευταίο διάστημα είχε δημιουργήσει πρόβλημα και είχε προσβάλει πολλούς συνεργάτες της εκπομπής με τα λεγόμενά της, που ώρες - ώρες έφταναν στα όρια του ακαταλόγιστου! Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και στην εκπομπή της Πέμπτης, εκνευρίζοντας μάλιστα την Φαίη Σκορδά, ενώ λίγο μετά έκανε και ένα ανόητο αστείο σε συντελεστή της εκπομπής.

Οι παρατηρήσεις που είχε δεχτεί από τους παρουσιαστές ακόμα και στον αέρα της εκπομπής ήταν αρκετές. Πρόσφατη παρατήρηση δέχτηκε από τη Φαίη Σκορδά η οποία για αρκετό καιρό παρακολουθούσε την εκπομπή από το σπίτι της:«Σας έβλεπα και δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που μίλαγες» είπε απευθυνόμενη στη δημοσιογράφο.

Ο κόμπος στο χτένι έφτασε όταν η δημοσιογράφος συνέχισε μία πλάκα που έκαναν off Camera, στον αέρα: « Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή κάνουνε διάφορες πλάκες. Η Σάσα επειδή είναι ένα αυθόρμητο παιδί, τη συνέχισε στον αέρα με αποτέλεσμα κάποιο μέλος της ομάδας να θιχτεί άσχημα» είπε η Βίκυ Παγιατάκη στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» η οποία όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν είχε ιδέα ότι η δημοσιογράφος διώχτηκε από το Μέγκα.

"Την στήριξα από την πρώτη στιγμή, ποτέ δεν τσακωθήκαμε αληθινά, πέρα από τα λεκτικά του αέρα", είπε η αστρολόγος του "Πρωινού mou" στην "Πρωινή Μελέτη"και συνέχισε λέγοντας: "Το έμαθα τώρα το πρωί και κλαίω! Δεν είχα κανένα λόγο να έχω κόντρα με την Σάσα. Είναι αγαπημένο μου παιδί."

Λίγο αργότερα η Βίκυ Παγιατάκη ευχήθηκε να μην είναι οριστική η απόφαση του καναλιού και έδωσε τη δική της εξήγηση για το θέμα: "Η Σάσα ήταν υπερβολική! Της ξεφεύγουν πράγματα που δεν πρέπει και δεν είναι αληθινά!".

Οι πληροφορίες πάντως επιβεβαιώθηκαν σήμερα το πρωί καθώς η Σάσα Σταμάτη δεν εμφανίστηκε στο πάνελ της εκπομπής.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου