Νίκος Μουτσινάς: «Σε σχέση με το Λιάγκα, προτιμώ τη Σκορδά»


Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος σχολίασε με το δικό του τρόπο πρόσωπα και εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Όσον αφορά την Ελεονώρα Μελέτη και την αποχώρησή της από το DWTS, ο ίδιος δήλωσε: «Είναι ντροπή να έχει φύγει η Μελέτη» είπε αρχικά, ενώ όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε γιατί θέλει να της βρει γαμπρό, απάντησε: «Ψάχνει η ίδια νομίζω γαμπρό. Ήταν αποκαλυπτική στο Dancing. Είναι και χαρωπή στο μάτι! Και "καλοζώητη"! Πάντως, χόρευε πολύ καλά και χόρεψε και πολύ ωραία την Κυριακή».

Όσο για το ζεύγος Σκορδά- Λιάγκα, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε τα δικά του σχόλια: «Δεν με πειράζει καθόλου ο Λιάγκας» δήλωσε αρχικά, όταν όμως ρωτήθηκε γιατί τον σατιρίζει συνέχεια στο «Δέστε τους», συνέχισε: «Μα δεν ακούς τι λέει στην εκπομπή του; Δεν λέει απλώς καμιά μ…, λέει συνέχεια. Το “καμία” έχει ενδιαφέρον, αλλά το “συνέχεια”…». Μάλιστα, αργότερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, παραδέχτηκε: «Δεν μπορώ τον Λιάγκα, το έχω πει».

«Η Σκορδά μού αρέσει περισσότερο όταν είναι με τον Λιάγκα. Σε σχέση με τον Λιάγκα, προτιμώ τη Σκορδά. Από μόνη της, δεν είμαι σίγουρος. Μια χαρά χαριτωμένη είναι, ωραία, έξυπνη ως εκεί όμως».

Τι άλλο δεν μπορεί στην ελληνική τηλεόραση;

«Δεν μπορώ τις ειδήσεις καθόλου. Δεν θέλω να μου πεις πόσο άσχημα είναι τα πράγματα, θέλω να βρούμε μια λύση. Δεν μπορώ τις εκπομπές -χωρίς να εννοώ κάποια συγκεκριμένη- που ξαφνικά λένε “πρέπει να σταθούμε σε όλο αυτό που γίνεται”, ενώ πριν ήταν κάτι άλλο. Δεν μπορώ επίσης το infotainment. Το βαριέμαι. Και δεν μπορώ τα στημένα πράγματα».

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου