Ο Ψινάκης "έφαγε" τη Μπουλέ από το Dancing


Η αποχώρηση της Νάντιας Μπουλέ από το Dancing With The Stars όχι μόνο ξάφνιασε αλλά και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Η Μπουλέ η οποία μέχρι χθες θεωρούταν το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του χορευτικού σόου, μετά και την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη, για κάποιους δεν έμεινε τυχαία εκτός του τελικού.

Όπως ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες, η παρουσιάστρια έπεσε θύμα των δηλώσεων του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος δημιούργησε αναταραχή κάνοντας λόγο για στημένα αποτελέσματα και μάλιστα από το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν πως η παραγωγή θέλοντας να θολώσει τα νερά, πείθοντας για την αξιοπιστία του παιχνιδιού, έστησε το διωγμό της Νάντιας, για να αποδείξει πως δεν προσφέρει στήριξη σε κανέναν, έστω κι αν αυτός αποτελεί μέλος της οικογένειας του σταθμού.

Έτσι ενώ προβλεπόταν να μείνει εκτός Dancing ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Κώστας Μαρτάκης, τελευταία στιγμή τα σχέδια άλλαξαν και η κριτική επιτροπή αποχαιρέτησε τη σκληρή αντίπαλο του Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος αν δεν υπάρξουν και νέες ανατροπές, δικαιωματικά θα είναι και ο νικητής.

Πάντως, παρά την… εξόντωση της παρουσιάστριας, οι φήμες περί κατευθυνόμενων αποτελεσμάτων ολοένα και φουντώνουν και παρά το φιλανθρωπικό χαρακτήρα του σόου, μετά την ολοκλήρωση του αναμένεται να βγουν πολλά στη φόρα τόσο από τους συμμετέχοντες, όσο και από τους παρτενέρ τους.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου