Λάτσιο, Σισέ και στη μέση ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζονται οι επαφές Λάτσιο-Σισέ με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί με ενδιαφέρον. Αμερικάνικο όνειρο για Καραγκούνη, επιστρέφει ο Μπιάρσμιρ.


Οπως είχαμε τονίσει και την Κυριακή, η εβδομάδα που άρχισε είναι καθοριστική για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο.

Οι επαφές του Γάλλου στράικερ με την ιταλική ομάδα συνεχίζονται και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί με ενδιαφέρον περιμένοντας την τελική πρόταση. Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Λάτσιο προσπαθεί κι αυτή να προχωρήσει σε πώληση ή σε πωλήσεις για να εξοικονομήσει χρήματα ώστε να ολοκληρώσει την απόκτηση του Σισέ. Ο Γάλλος επιθυμεί συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα πει το ναι με 5 εκατομμύρια, οπότε χρειάζεται να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη των διοικούντων τη Λάτσιο για να τελειώσει το θέμα.

Ο Σισέ πιθανότατα θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Πέμπτη, ενόψει της συμμετοχής του σε πάρτι στη Χαλκίδα την Παρασκευή, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις πάνω στο κρίσιμο αυτό θέμα.

Στο μεταξύ, η εφημερίδα του Καναδά "toronto sun" αναφέρει πως η ομάδα του Τορόντο ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Καραγκούνη με αφορμή τις πληροφορίες πως ο διεθνής μέσος εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με την προϋπόθεση να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Το συμβόλαιο του "Κάρα" με τους "πράσινους" λήγει σε ένα χρόνο αλλά υπάρχουν πληροφορίες πως θα του προταθεί - αν δεν έχει γίνει ήδη - μείωση των απολαβών του που αγγίζουν το 1 εκ. ευρώ. Άλλωστε όπως έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές, το ταβάνι στα συμβόλαια του νέου Παναθηναϊκού θα είναι οι 700-800 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.

Τέλος, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Ματίας Μπιάρσμιρ στη Ρόζενμποργκ και ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στον Παναθηναϊκό. Θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα στις 30 Ιουνίου για να τον δει ο Φερέιρα, ο οποίος θα αποφασίσει στη συνέχεια για το μέλλον του παίκτη στην Παιανία. Έχει αρκετές, πάντως, πιθανότητες ο Μπιάρμσιρ να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν ως εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας.

*** Στο θέμα του Μάτος δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη και οι "πράσινοι" έχουν ενημερώσει τον Βραζιλιάνο μέσο πως τον περιμένουν να γυρίσει στην Αθήνα τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στη Μποταφόνγκο. Εκτός και αν μέχρι τότε προκύψει επίσημη πρόταση από τη Μποταφόνγκο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει τουλάχιστον 1,5 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Μάτος.

*** Τη Δευτέρα ο Δημήτρης Γόντικας είχε συνεργασία διάρκειας δύο ωρών με το νέο τεχνικό σύμβουλο, Γιάννη Σαμαρά με αντικείμενο το σχεδιασμό της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Αν φύγει ο Σισέ εγώ θα παίξω στο vistabet νικητή την αεκ. Δε θα μπορούμε να πάμε πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή