Συμφωνία Ολυμπιακού-Φέισα, έρχεται για ιατρικές εξετάσεις ο Σέρβος

Το ταξίδι του Λιούμπομιρ Φέισα την Τρίτη στην Ελλάδα για τις ιατρικές εξετάσεις απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Σέρβου μέσου στον Ολυμπιακό.


Σε εξαιρετικό κλίμα έγινε το βράδυ της Δευτέρας η κρίσιμη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον μάνατζερ του Λιούμπομιρ Φέισα όπου επετεύχθη συμφωνία για τη μεταγραφή του Σέρβου μέσου στον Ολυμπιακό.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα αναμένεται την Τρίτη στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και από τα αποτελέσματα αυτών θα κριθεί εάν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή από την Παρτιζάν.

Αν όλα πάνε καλή και δεν ακυρωθεί η συμφωνία, ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο, πιθανότατα, τριών ετών με τους πρωταθλητές Ελλάδας και ουσιαστικά θα κάνει για πρώτη φορά το βήμα εκτός Σερβίας μετά το αποτυχημένο πέρασμα από τη γαλλική Μετς.

Οταν ολοκληρωθεί με το καλό η υπόθεση του Φέισα, ο Ολυμπιακός θα στραφεί ξανά σε αυτή του Σάντσες ευελπιστώντας να έχει και εδώ χάπι εντ.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου