Όπως αναμενόταν, το νέο album της Lady Gaga, Born This Way πήγε απευθείας στο Νο 1 της Αμερικής. Αυτό που ίσως προκάλεσε εντύπωση ήταν οι εντυπωσιακές του πωλήσεις που είχαν να εμφανιστούν από το 2005.


Πιο αναλυτικά, το Born This Way πούλησε κάτι παραπάνω από το 1.108.000 κόπιες και έτσι έγινε μόλις το 17ο album από το 1991 που ξεπέρασε τις 1.000.000. Μάλιστα περισσότερες πωλήσεις έχουν να εμφανιστούν από το 2005 και το δίσκο του 50 cent, The Massacre. Η Lady Gaga έγινε επίσης η 5η τραγουδίστρια που το κατάφερε αυτό. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι και το πρώτο της Νο 1 αφού το Fame και το Fame Monster είχαν φτάσει μέχρι το Νο 2 και το Νο 5 αντίστοιχα. Στο μεταξύ, στο Νο 3 υποχώρησε το το 21 της Adele που είχε μείνει στη κορυφή για εννέα εβδομάδες.
Νέα άφιξη είχαμε και στο Νο 2 από τον αστέρα της country, Brad Paisley και το This Country Music. Είναι το 9ο album του και το 6ο που φτάνει στο top 10. Ακόμα πάντως δεν έχει Νο 1.
Στο Νο 4 τώρα νέα είσοδο έχουμε από ακόμα ένα soundtrack του Glee ενώ στο Νο 5 μία συλλογή του hip hop label, Maybach Music Group.
Προχωράμε στο Νο 7 για να συναντήσουμε το δίσκο-συνεργασία των New Kids On The Block με τους Backstreet Boys. Περιέχει μέσα γνωστές τους επιτυχίες καθώς και τρία νέα τραγούδια. Τα δύο boy bands θα περιοδεύσουν μαζί.
Τελευταία νέα είσοδος στο top 10, στο Νο 8 από τους Foster The People και το πρώτο τους album, Torches.

Στα singles, το Rolling In The Deep της Adele συνεχίζει στο Νο 1 για 4η σερί εβδομάδα ενώ στο Νο 2 από το Νο 3 ανέβηκε ο Pitbull με το Give Me Everyting.
Στο Νο 8 τώρα από το Νο 19 βρίσκουμε την Lady Gaga με το The Edge Of Glory ενώ στο Νο 10, 58 θέσεις κέρδισε ο DJ Khaled με το I' m On One. Αυτό είναι το πρώτο single της καριέρας του που μπαίνει στη πρώτη δεκάδα.
Όσο για την καλύτερη νέα άφιξη της εβδομάδας, την συναντάμε στο Νο 11 από τον Scotty McCreery και το I Love You This Big. Ο 17χρονος είναι ο φετινός νικητής του American Idol.



Συνοπτικά το top 10 των albums γι αυτή την εβδομάδα


1) Lady Gaga - Born This Way
2) Brad Paisley - This Is Country Music
3) Adele - 21
4) Soundtrack - Glee: The Music, Volume 6
5) Various Artists - Maybach Music Group Presents: Self Made Vol. 1
6) Various Artists - NOW 38
7) NKOTBSB - NKOTBSB
8) Foster The People - Torches
9) Jason Aldean - My Kinda Party
10) Seether - Holding Onto Strings Better Left to Fray

Συνοπτικά το top 10 των singles γι αυτή την εβδομάδα

1) Adele - Rolling In The Deep
2) Pitubll ft. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give Me Everyting
3) Katy Perry ft. Kanye West - E.T.
4) Jennifer Lopez ft. Pitbull - On The Floor
5) Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough
6) Bruno Mars - The Lazy Song
7) Britney Spears - Till The World Ends
8) Lady Gaga - The Edge Of Glory
9) LMFAO ft. Lauren Bennett & GoonRock - Party Rock Anthem
10) DJ Khaled ft. Drake, Rick Ross & Lil Wayne - I' M On One

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου