Βερα για την Κιμ Καρντασιαν

Μέσα σ' ένα μαγευτικό σκηνικό που θύμιζε παραμύθι ο καλός της ζήτησε από την πανέμορφη ηθοποιό να γίνει γυναίκα του. Ο 26 χρονών μπασκετμπολίστας των Nets του New Jersey, KrisHumpries, της έγραψε με ροδοπέταλα πάνω στο κρεβάτι : «Θα με παντρευτείς;» και φυσικά εκείνη απάντησε «Ναι».


Τώρα κυκλοφορεί φορώντας ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 2 εκατ. δολαρίων στο αριστερό της δάχτυλο.

Αρραβωνιάστηκαν στις 18 Μαΐου, αλλά αποφάσισαν να το ανακοινώσουν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο Μονακό για να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους.

Η οικογένειά της υποδέχθηκε το νέο με ενθουσιασμό. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από έξι μήνες, αλλά φαίνεται πως ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και πολύ δυνατός για να τους οδηγήσει σε μια τέτοια απόφαση τόσο σύντομα.

Στο Μονακό έφθασαν με το γιοτ τους την Παρασκευή (27/5), ενώ το Σάββατο(28/5) τους υποδέχθηκαν στο παλάτι για δείπνο ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η αρραβωνιαστικιά του Charlene Wittstock.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου