ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!



Kαλή εβδομάδα σε όλους, μετά από 3 μέρες που δίνουμε 4-5 ματς στους αναγνώστες μας για να βγάλουν κέρδη πάμε χωρίς περιττά λόγια να ξεψαχνίσουμε το σημερινό κουπόνι!!

345 Χαλ – Αρσεναλ     Χ

 Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Χαλ, βαθμολογικά αδιάφορη η Αρσεναλ. Δύο κολλητές νίκες για τις «τίγρεις», που ανάσαναν, ανέβηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον –μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου- είναι 1 βαθμό πάνω από αυτήν. Δύο νίκες, μάλιστα, που συνδυάστηκαν με εντυπωσιακές εμφανίσεις και απέδειξαν ότι βάσει ποιότητας δεν αξίζει να βρίσκονται τόσο χαμηλά. Επιπλέον, θα έχει και σημαντικότατες επιστροφές για το σημερινό ματς. Από την άλλη, όμως, υπάρχει μια Αρσεναλ που προέρχεται από ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί και θα είναι δύσκολη λεία. Νομίζω πως το Χ μοιάζει ως καλή επιλογή στο 3,75 στον ΟΠΑΠ.

 467 Ακισαρσπόρ – Γαλατασαράι      2

Με ψυχολογία από την καλή εμφάνιση επί της Σίβας (4-1) στο κύπελλο η Γαλατά, διεκδικεί και τους δυο τίτλους. Μετά τη χθεσινή νίκη της Μπεσίκτας οφείλει να συνεχίσει χωρίς απώλειες ώστε να μείνει συγκάτοικος στην κορυφή, κόντρα στην μέτρια και βαθμολογικά αδιάφορη Ακισάρ έχει όλες τις προϋποθέσεις. Πτωτικά το διπλό, στέκει στο 1,65 στον ΟΠΑΠ.

469   ΑΪΚ – Χάμαρμπι    2-3 ΓΚΟΛ

 Ντέρμπι από τα... παλιά στη Στοκχόλμη, υπάρχει μίσος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τα είπαν ξανά φέτος, η Χάμαρμπι έκανε μεγάλο διπλό στο Friends Arena στα πλαίσια του κυπέλλου αποκλείοντας την ΑΪΚ. Ισόβαθμες οι δυο τους στο πρωτάθλημα, μέτριο προς καλό το ξεκίνημα τους, ειδικά για την ΑΪΚ πάντως η νίκη είναι σημαντική καθώς θέλει να κλείσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μάλμε. Και οι δύο έχουν κίνητρο και θεωρώ ότι θα δούμε ένα καλό αγώνα. Μία αρκετά ασφαλής επιλογή το 2-3 γκολ σε απόδοση 1,90 στον ΟΠΑΠ.

342     Μπρεστ - Ντιζον    2-3 γκολ    /   G/G

Τελικός ανόδου κατά κάποιο τρόπο. Ειδικά για την Μπρεστ στην οποία το μήνυμα είναι σαφές. «Η κερδίζουμε ή τέλος». Ενώ επιθετικά έχει πολύ καλά χαρτιά, τον τελευταίο καιρό δεν σκοράρει όσο εύκολα θα μπορούσε. Εχει επτά αγωνιστικές να βάλει πάνω από ένα γκολ. Σήμερα όμως θα πρέπει να ρισκάρει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η Ντιζόν που επίσης στο σκοράρισμα έχει μια δυσκολία και μετρά έξι σερί under, έρχεται από δύο πολύ δύσκολα 1-0 και αυτό την έφερε στην τέταρτη θέση. Ο προπονητής της δηλώνει πως και με ισοπαλία παραμένει ζωντανή αλλά ο στόχος όπως εκφράζεται από τους παίκτες της είναι ένας, η νίκη και τίποτα άλλο. Και οι δύο θα μπουν δυνατά και θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν βαθμολογικά. 2-3 γκολ και εδω σε απόδοση 1,70 ή αν φοβάστε μήπως ξεφύγει το σκορ g/g  σε απόδοση 1,65 στον ΟΠΑΠ.

471 Μπελενένσες - Ρίο Άβε   Χ

Αν ψάχνετε μία ισοπαλία για να κλείσετε το σύστημα σας ή απλώς να μεγαλώσετε την απόδοση του δελτίου σας τότε θα σας συμβούλευα να κοιτάξετε προς Πορτογαλία μεριά.Μπόλικα προβλήματα μαζεύτηκαν στην Μπελενένσες, που έμεινε μόνο με 17 παίκτες για το σημερινό ματς απέναντι σε μια άμεση ανταγωνίστρια για την έκτη θέση, η οποία δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Γιουρόπα. Από εν δυνάμει βασικούς, τραυματίες παραμένουν οι ποιοτικοί μέσοι Μιγκέλ Ρόσα, Κάρλος Μάρτινς και ο αμυντικός Παλμέιρα, ενώ τιμωρημένος είναι ο μπακ Νέλσον. Η Ρίο Αβε έχει να καταπολεμήσει τη μεγαλύτερη κούραση από τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στην Μπράγκα. Στο πρωτάθλημα έχει χάσει έδαφος ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, αλλά στα τελευταία επτά έχει ηττηθεί μόνο από την Πόρτο, ενώ εκτός έδρας δεν δέχτηκε γκολ στα τρία τελευταία. Το Χ προσφέρεται σε απόδοση 3,00 στον ΟΠΑΠ.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου