Στοιχηματίζουμε και την Κυριακή!!!





Μετά το χθεσινό 4/5 πάμε στοιχηματίες μου για ενα σημερίνο ταμειάκι θα σας δώσω 6 σημεία χωρίς ισοπαλίες. Το πόσα θα ακολουθήσετε είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή αν και πιστεύω πως και τα 6 την έχουν τη χάρη τους.

329. Χέρτα - Γκλάντμπαχ    2

Η Γκλάντμπαχ είναι φέτος απέναντι στη μοναδική ευκαιρία να πάει στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ. Φοβερός δεύτερος γύρος της ομάδας αυτής. Η Χέρτα είναι αξιόμαχη ομάδα στην έδρα της όμως το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο για την Γκλάντμπαχ και η εικόνα της στα τελευταία ματς μας σπρώχνουν στο διπλό του 1,65 στον ΟΠΑΠ.

331. Ατρομητος - Πανιώνιος    1

Ο ελάχιστος στόχος που βάζει κάθε χρόνο ο Ατρόμητος είναι η εισαγωγή στα πλέι οφ. Φέτος η ομάδα έκανε κοιλιά για αυτό και μετά το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα ο πρόεδρος Σπανός τα έψαλλε στους παίκτες για την αγωνιστική εικόνα. Ο Πανιώνιος μετά την ισοπαλία που πήρε με τον Ολυμπιακό σχέδον σώθηκε (όχι μαθηματικά) γιατί για να πέσε πρέπει να κερδίσουν Πανθρακικός, Πλατανιάς και Λεβαδειακός. Άρα αυτή την αγωνιστική δε θα καεί κιόλας απέναντι σε έναν Ατρόμητο που πρέπει να δείξει ότι τώρα στο τέλος θυμάται ποιος πραγματικά είναι. Προτείνουμε τον άσο σε απόδοση 1,55 του ΟΠΑΠ.
412   Λίλεστρομ - Βαλερένγκα     2

Οι αποδόσεις αυτού του ζευγαριού μάλον βγήκαν με κριτήριο τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής και όχι τη συνολική εικόνα των δύο ομάδων. Η Λίλεστρομ καθάρισε τη νεοφώτιστη Μιόνταλεν και η Βαλερένγκα έχασε εκτός από την αξιόμαχη Αάλεσουντ. Όμως η Βαλερένγκα πάει φέτος για έξοδο σε Ευρώπη ενώ η Λίλεστρομ θα μείνει κάπου στη μέση της βαθμολογίας. Προκλητική και ελκυστική η απόδοση του διπλού στο 2,65 στον ΟΠΑΠ.

422 Τραμπζόνσπορ - Μπεσίκτας    2   /  2-3 γκολ

Έχω την αίσθηση ότι η παροιμία ''φτάνω στην πηγή και δεν πίνω νερό'' έχει βρει τον απόλυτο ορισμό της στην ομάδα της Μπεσίκτας. Η ομάδα αυτή ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ πρσπαθεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα απέναντι στην τραμπζόνσπορ ή του ύψους ή του βάθους. Αν θέλετε να τολμήσετε προτιμήστε το 2πλο της Μπεσίκτας (2,20 στον ΟΠΑΠ) που το θέλει για να πάει στην πρώτη θέση σε περίπτωση γκέλας της Φενέρ. Αν ψάχνετε κάτι πολύ πιο σίγουρο ακουμπήστε το 2-3 γκολ σε απόδοση 1,90.
424 Οντένσε - Μπρόντμπι   2-3 γκολ

Ενα ακόμη παιχνίδι που πάει καρφωτό για 2-3 γκολ είναι το ζευγάρι αυτό από τη Δανία. Καλή απόδοση στο 1,75 και οι δύο προσέχουν στην άμυνα άρα το σκορ δεν πρόκειται να ξεφύγει όμως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και οι 2 θα καταφέρουν να βάλουν το γκολ τους. Το 2-3 ασφαλής επιλογή αν θέλετε να ''ντύσετε'' το παρολί σας ώστε να ανέβει η απόδοση.

429 Μπόλεσλαβ - Σπάρτα Πράγας  2

Πέντε στροφές πριν το τέλος η Σπάρτα βρίσκεται τρεις πόντους πίσω από την πρώτη θέση. Το θέλει πολύ περισσότερο από την Μπόλεσλαβ η οποία είναι ήδη στις θέσεις της Ευρώπης και έχει τη δυνατότητα για μία-δύο γκέλες χώρις να κινδυνέυει να απομακρυνθεί από αυτές. Στηρίζουμε τη Σπάρτα γιατί λόγω ονόματος και φανέλας θα βρει τον τρόπο να πάρει αυτό το ματς που θα κρίνει τις ελπίδες της για τίτλο. Απόδοση 1,75 το διπλό στον ΟΠΑΠ.

Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου