ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 6/5/2015



ΠΑΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΑΚΙ...


ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΣΟΥ ΛΟΥ... ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ CHAMPIONS LEAGUE!

401 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν:    1        

Τιτανομαχία στο "Καμπ Νόου", με κεντρικό πρόσωπο τον Πεπ Γκουαρδιόλα, πρώην τεχνικό, παίκτη, γέννημα θρέμμα της Μπαρτσελόνα, ο οποίος επιστρέφει απόψε στα προσφιλή μέρη για πρώτη φορά ως αντίπαλος και μάλιστα του φίλου του και παλιού συμπαίκτη του, Λουίς Ενρίκε. Οι Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες επιδιώκουν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Βερολίνου, ώστε η Μπαρτσελόνα να κατακτήσει το τρόπαιο πάλι μετά το 2011 και ρεβάνς από τις βαριές ήττες 4-0, 3-0 του 2013, χρονιά κατάκτησης του τροπαίου από την Μπάγερν. Με απουσίες (Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα, Μπαντστούμπερ) και ισπανικό άρωμα (Ρέινα, Τσάμπι Αλόνσο, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Μπερνάτ) οι Βαυαροί που είχαν ηττηθεί εκτός έδρας από την Πόρτο στους "8" και δεν είχαν νικήσει τη Σαχτάρ, επίσης εκτός έδρας, στους "16". Δείχνουν να πατάνε γκάζι την κατάλληλη στιγμή οι Καταλανοί, που στοχεύουν στο τρεμπλ, ο άσος στο 1,76 στο Ιντερνετ , 1,65 στον ΟΠΑΠ.

Αν ψάξετε κάτι διαφορετικό και φοβάστε το σημείο προτιμήστε το 2-3 γκολ που ο ΟΠΑΠ το δίνει σε 1,90.

138  Σάο Πάουλο – Κρουζέιρο:    1

 Ο ένας εκ των δύο βραζιλιάνικων "εμφύλιων" του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αμφότερες απέτυχαν στα περιφερειακά πρωταθλήματά τους και έμειναν εκτός στα ημιτελικά. Εδώ και καιρό σε φάση προετοιμασίας. Η Σάο Πάουλο πηγαίνει στο ματς με τον υπηρεσιακό Μίλτον Κρουζ στον πάγκο, έναν στρατιώτη του συλλόγου που όποτε αναλαμβάνει να τον οδηγήσει σε μεταβατικό στάδιο, παίρνει σημαντικά αποτελέσματα. Η Κρουζέιρο παλεύει να βρει πατήματα ακόμη και τώρα, μετά τις μεγάλες απώλειες που είχε στο ρόστερ. Μπορεί να καθιέρωσε ηγεμονία δύο χρόνια στο Μπραζιλεϊράο, ωστόσο στα νοκ άουτ ματς με τον Μαρσέλο Ολιβέιρα στον πάγκο δεν τα καταφέρνει καλά. Θα πάμε με τον "αέρα" της Σάο Πάουλο και τον άσο σε απόδοση 2,10 και στον ΟΠΑΠ 1,90.

137 Ατλ. Μινέιρο – Ιντερνασιονάλ:    1

 Χαμός στο ίσιωμα. Μεγάλο ματς στο "Ιντεπεντένσια". Και οι δύο μπαίνουν στη μάχη των "16" με το ηθικό στα ύψη, μιας και κατέκτησαν τους περιφερειακούς τίτλους. Θα προτιμήσουμε τον άσο της Ατλέτικο. Μια Ατλέτικο που στα δύσκολα ματς, σε αυτά που καίνε έχει δείξει πως τα καταφέρνει πολύ καλά και βγάζει αυταπάρνηση. Η Ιντερνασιονάλ από την πλευρά της στα εκτός έδρας επί βραζιλιάνικου εδάφους συνηθίζει σε ένα μπλαζέ πρόσωπο. Φοβικό ως και συμπλεγματικό. Πιστεύουμε ότι η Ατλέτικο, έστω και οριακά, θα κάνει τη δουλειά στο πρώτο ματς, παίρνοντας τη νίκη, μαζί και το προβάδισμα για τον επαναληπτικό του Πόρτο Αλέγκρε. Ο άσος στο 1,91.

131. ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ ΓΙΟΥΝ. – ΜΑΜΕΛΟΝΤΙ ΣΑΝΤ.     2-3 ΓΚΟΛ

Προτελευταια αγωνιστικη για τη Νοτιο Αφρικη οπου αμφοτερες παραμενουν σχετικα αδιαφορες. Προτιμουν να παιζουν κλειστα με τα ματς τους να κρινονται καποιες φορες στο γκολ ενώ σε κάθε ματς βάζουν από ένα ή δύο γκολ. Νομιζω ότι προς το παρον το 2-3 go
al αποτελει την πιο σωστη επιλογη στην αποδοση του 1,90 στον ΟΠΑΠ.

ΑΣΑΝΕ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ 1  ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 (ΝΟ-ΒΕΤ)

Ο ΝΟ-ΒΕΤ για σήμερα προσφέρει τον άσο της νεοφώτιστης αλλά αρκετά εντυπωσιακής Ασάνε η οποία εντός έδρας αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. 1 σε πολυ καλές αποδόσεις και στο Ιντερνετ και στον ΟΠΑΠ γύρω στο 2.00.

Οτι και αν επιλεξετε καλη επιτυχια!!! 

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου