Μυστικοί αρραβώνες στην εγχώρια σοουμπίζ; Με το μονόπετρο στο χέρι η...

Μυστικοί αρραβώνες στην εγχώρια σοουμπίζ; Με το μονόπετρο στο χέρι η...

Με ένα λαμπερό μονόπετρο αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, περασμένο στο αριστερό της χέρι, που έκρυβε επιμελώς κάτω από τη φαρδιά κάπα της, έκανα την εμφάνισή της η Ευαγγελία Αραβανή στο πάρτι που έγινε την περασμένη Παρασκευή για το opening της νέας επιχειρηματικής προσπάθειας του αγαπημένου της Ηλίας Βρεττού.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό You δεν αφήνουν κανένα περιθώριο πως η Ευαγγελία και ο Ηλίας Βρεττός έχουν επισημοποιήσει την σχέση τους, αφού αυτό δεν είναι ένα απλό δαχτυλίδι, αφού τέτοια έχουμε συνηθίσει μόνο σε αρραβώνες. Το ζευγάρι που είναι μαζί περίπου δύο χρόνια, παραμένει τρελά ερωτευμένο και δεν έχει κρύψει την πρόθεσή του κάποια στιγμή να παντρευτεί. Πάντως στην εκδήλωση τις προάλλες ήταν εκεί και οι γονείς του Ηλία που φρόντιζαν διαρκώς το κορίτσι του γιου τους και το πρόσεχαν σαν τα μάτια τους, γεγονός που συζητήθηκε ιδιαίτερα από τους καλεσμένους, ενισχύοντας για ακόμη μία φορά τις φήμες της εγκυμοσύνης της που ακούστηκαν λίγο καιρό πριν.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου