Τα ακριβότερα γυναικεία εσώρουχα του κόσμου

Τα ακριβότερα γυναικεία εσώρουχα του κόσμου
Τα εσώρουχα αποκαλύπτουν κάτι από τον χαρακτήρα και τον εσωτερικό κόσμο της γυναίκας, αν και αυτά που θα δούμε το μόνο που προδίδουν είναι τον παχυλό τραπεζικό λογαριασμό της!

Μιλάμε δηλαδή για εσώρουχα που αξίζουν χιλιάδες ευρώ, ακόμα και εκατομμύρια, φέρνοντας την εξεζητημένη υπερβολή κατευθείαν στο γυναικείο σώμα.

Και βέβαια οι θρυλικές επιδείξεις εσωρούχων της Victoria’s Secret αποτελούν τη βάση της λίστας μας, καθώς εκεί φιγουράρουν μια σειρά από τα «εξωφρενικότερα» σε αξία εσώρουχα του πλανήτη.

Οι γυναίκες θα τα λατρέψουν, οι άντρες θα χάσουν τα λογικά τους κι έτσι όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι…

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!


Την πρωτοκαθεδρία φυσικά έχουν το σετ εσωρούχων που παρουσιάστηκε σε ένα από τα θρυλικά Victoria’s Secret Fashion Show, παραμένοντας το καμάρι της κολεξιόν. Ο «άγγελος» που το φόρεσε ήταν η Karolina Kurkova, με περισσότερα από 2.000 διαμάντια να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία του σώματός της. Το κομμάτι χρειάστηκε περισσότερες από 20.000 ώρες δουλειάς στο χέρι για να ολοκληρωθεί, κάτι που εκτίναξε την τιμή του στα ουράνια. Το Victoria’s Secret Hearts on Fire Diamond Fantasy Bra στοιχίζει μόνο 5,1 εκατ. ευρώ.

Το πλέον πανάκριβο διαμαντένιο εσώρουχο έκανε το ντεμπούτο του το 2006 στο φημισμένο τεύχος του «Sports Illustrated Swimsuit Ιssue» και είναι μια δημιουργία της Susan Rosen, η οποία συνεργάστηκε με τον οίκο διαμαντιών Steinmetz Diamonds για να φιλοτεχνήσει το πολυτελέστατο αυτό μπικίνι. Περισσότερα από 150 καράτια αψεγάδιαστων διαμαντιών, πολλά εκ των οποίων αποτελούν σπανιότατα δείγματα φυσικής δημιουργίας, έστειλαν την τιμή στο ταβάνι της υπερβολής…δηλαδή 24 εκατ. ευρώ.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!


Η σύγχρονη ζώνη αγνότητας είναι μια ιδέα του Nοτιοαφρικανού κοσμηματοποιού Uwe Koetter από το 2002, ένα μεσαιωνικό-αναγεννησιακό απομεινάρι δηλαδή που ντύθηκε χρυσό για να ικανοποιήσει τη Βρετανή πελάτισσα από το Κέιπ Τάουν. Μαργαριτάρια και διαμάντια ολοκληρώνουν την παραγγελιά της γυναίκας που βάλθηκε να αναβιώσει την αλλόκοτη παράδοση…Η τιμή μόνο 16.000 ευρώ. 



Τρία διαφορετικά σουτιέν της Victoria’s Secret, που παρουσιάστηκαν σε διαφορετικές φυσικά επιδείξεις εσωρούχων, έχουν το ίδιο τσουχτερό καρτελάκι τιμής. Όλα ξεκίνησαν το 1999 με το Millennium Bra, όταν η Heidi Klum επιλέχθηκε να μοστράρει το σουτιέν των 2.000 διαμαντιών και ζαφειριών, το οποίο έδωσε τη θέση του στο μοναδικό Star of Victoria, το οποίο φόρεσε η Karolina Kurkova το 2002, μοστράροντας 1.150 ρουμπίνια και 1.600 φύλλα σμαραγδιού (συνολικού βάρους 320 καρατίων). Επόμενη δημιουργία το Heavenly 70 Fantasy Bra, το σουτιέν που σχεδιάστηκε από τον οίκο Mouawad και επιδείχτηκε από την Tyra Banks το 2004, έλκοντας το όνομά του από το αψεγάδιαστο διαμάντι των 70 καρατίων που φέρει στο κέντρο του. Ό,τι πάρεις 8 εκατ. ευρώ
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου