Με υπομονή για τη νίκη

 Με υπομονή για τη νίκη


Η Λεωφόρος θα πιέζει τον Παναθηναϊκό από το πρώτο λεπτό για να επιτεθεί αλλά το πλάνο του Γιάννη Αναστασίου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Αϊντχόφεν περιλαμβάνει… υπομονή.
Ο τεχνικός του Τριφυλλιού γνωρίζει την Αϊντχόφεν από την καλή και από την ανάποδη. Επομένως έχει καταλήξει στον τρόπο που θεωρεί ότι θα μπλοκάρει τα ατού της ολλανδικής ομάδας και θα οδηγήσει το Τριφύλλι στη νίκη. Ο Αναστασίου δεν έχει στο μυαλό του να βγάλει πολλούς παίκτες μπροστά από τη μπάλα και να κυνηγήσει από την αρχή ένα γκολ. Θέλει πρωτίστως να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Παναθηναϊκού, να είναι όσο πιο σίγουρος ότι δεν θα σκοράρουν οι Ολλανδοί.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!
Ο 41χρονος προπονητής έχει αναλύσει στους παίκτες του ότι η Αϊντχόφεν έχει ως μεγάλο όπλο της τις αντεπιθέσεις, αφού λειτουργεί πολύ καλά στη μετάβαση από φάση άμυνας σε φάση επίθεσης. Επομένως, δείχνοντας ξανά και ξανά τη φάση του γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία, θα επιχειρήσει να περάσει στο μυαλό των παικτών του τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν προκειμένου να φτάσουν στο στόχο.
Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή στην αποστολή του Γκόρντον Σίλντενφελντ αλλά και του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου