Θετικό δείγμα στην Πόλη! Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ίβκοβιτς

Θετικό δείγμα στην Πόλη! Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ίβκοβιτς


Ο Ολυμπιακός στο δυσκολότερο φιλικό του μέχρι τώρα, επικράτησε με 79-73 της Αναντολού Εφές στο πρώτο του ματς στο Gloria Cup. Σπανούλης και Λοτζέσκι οι κορυφαίοι των “ερυθρόλευκων”.
































Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στην επίθεση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην άμυνα έδειξε αδυναμίες αφού επέτρεψε στους νεαρούς παίκτες της Αναντολού Εφές να τον... πληγώσουν. Αντίθετα δεν είχε προβλήματα από τους Περπέρογλου και Λάσμε.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!

Οι “ερυθρόλευκοι” με τον Λοτζέσκι να σκοράρει συνεχώς μπήκαν καλύτερα στο ματς και πήραν διαφορές πέντε πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο. Η Αναντολού Εφές βρήκε λύσεις στο πρόσωπο του Οσμάν ο οποίος με 7 συνεχόμενους πόντους ισοφάρισε σε 33-33 στα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου.

Οι παίκτες του Μπαρτζώκα απάντησαν με σερί 10-0 και έκλεισαν στο +8 το ημίχρονο (41-49). Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το χειρότερο για τον Ολυμπιακό. Κόλλησε στην επίθεση και το 51-60 μετατράπηκε σε 61-60 ενώ στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου οι Τούρκοι προηγήθηκαν με 6 πόντους, με σερί 15-0! Ο Λαφαγέτ και ο Σπανούλης έδωσε λύσεις με μακρινά σουτ, ο Ολυμπιακός έπαιξε στο τελευταίο 7λεπτο του αγώνα εξαιρετική άμυνα και έφτασε στη νίκη με 79-73.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!

Ο Πρίντεζης δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο αφού ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε όλη την περυσινή σεζόν.

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 41-49, 61-60, 73-79

Αναντολού Εφές: Μπαλμπάι 4, Οσμάν 17, Περπέρογλου 3, Σάριτς 10 (1), Ντρέιπερ 10 (2), Λάσμε 2 (9ριμπ), Κορκμαζ 13 (3), Τζάνινγκ 2 (4 ασίστ), Μπιέλιτσα 12.

Ολυμπιακός: Πέτγουεϊ 4 (4 ριμπάουντ), Χάντερ 4 (4 ριμπάουντ),Ντάνστον 13 (3 ριμπάουντ), Σπανούλης 14 (1τριπ, 7ασ), Σλούκας 14 (3), Χριστοδούλου, Πρίντεζης 4, Λοτζέσκι 20 (3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Αγραβάνης, Μάντζαρης (3 ριμπάουντ), Λαφαγιέτ 6 (2 τρίποντα, 4ασίστ).
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου