Τρίκαλα: Βουλγάρα πουλούσε το βρέφος της για 8.000 ευρώ!

Τρίκαλα: Βουλγάρα πουλούσε το βρέφος της για 8.000 ευρώ!


Μία γυναίκα από τη Βουλγαρία συνελήφθη και κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, κατηγορούμενη πως προσπάθησε να πουλήσει το βρέφος της σε ζευγάρι Τρικαλινών, ενώ υπάρχει και εμπλοκή ενός συμβολαιογράφου και μίας δικηγόρου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας της πόλης είχαν ενημέρωση πως η γυναίκα από τη Βουλγαρία είχε συμφωνήσει να πουλήσει το βρέφος της σε ένα ζευγάρι Τρικαλινών για 8.000 €!

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!

Οι "ενδιαφερόμενοι" και οι συλλήψεις


Ένας άντρας και μια γυναίκα, αστυνομικοί και οι δύο του τμήματος Τρικάλων, υποδύθηκαν το... ενδιαφερόμενο ζευγάρι και έδωσαν ραντεβού για συνάντηση το πρωί της Τρίτης για την ανατρχιαστική "αγοραπωλησία".

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από τις αρμόδιες αρχές

Οι αστυνομικοί τότε συνέλαβαν την αλλοδαπή γυναίκα και τον σύζυγό της, που είναι οι φερόμενοι ως γονείς του τριών μηνών βρέφους, ενώ "χειροπέδες" πέρασαν σε ακόμη πέντε άτομα.

KANTE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!! ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!!!

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ένας ακόμη Βούλγαρος, ο οποίος είχε το ρόλο του "διαμεσολαβητή",ένας Έλληνας, που ήταν εκείνος που οδήγησε στο σημείο το ζευγάρι των αστυνομικών, ενώ ακόμη συνελήφθησαν τρία άτομα, ανάμεσά τους ένας συμβολαιογράφος και μία δικηγόρος.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου