Ψάχνει το "μπαμ" με Οσβάλντο ο Ολυμπιακός

Ψάχνει το `μπαμ` με Οσβάλντο ο Ολυμπιακός
Τις τελευταίες ημέρες τα μετεγγραφικά θέματα δεν κύλησαν όπως θα ήθελε ο Ολυμπιακός αφού χάθηκε ο Μπόγιαν ενώ το ίδια φαίνεται ότι θα συμβεί και με τον Ντουρμάζ. Αυτό δεν σταματάει τους ανθρώπους της ομάδας που ψάχνουν το μεγάλο όνομα για την κορυφή της επίθεσης.






























Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πιο κρίσιμη περίοδο του καλοκαιριού και τις προσεχείς ημέρες θέλει να έχει κλείσει κάποιες από τις ανοιχτές υποθέσεις.

Το θέμα Πουλίδο έχει "παγώσει" ενώ χάθηκαν Μπόγιαν και πιθανότατα, ο Ντουρμάζ. Είναι δεδομένο ότι οι "ερυθρόλευκοι" αναζητούν έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά και τον βασικό τους επιθετικό.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!

Εκεί αναμένεται να διατεθούν και τα περισσότερα χρήματα. Όπως γράφει η Sportday, ο Πάμπλο Οσβάλντο είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζεται. Ο 28χρονος Ιταλός που γεννήθηκε στην Αργεντινή, ανήκει στην Σαουθάμπτον και πέρυσι αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην Γιουβέντους.

Ο Οσβάλντο έχει συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο και θα πρέπει να διατεθούν αρκετά χρήματα για να αποκτηθεί. Ο Ιταλός στράικερ αν μείνει στην Σαουθάμπτον θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο μετά την αποχώρηση του Λάμπερτ.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου