Ανησύχησαν με Μανωλά

Ολυμπιακός προπόνηση παίκτης κάτω
Ο Κώστας Μανωλάς αισθάνθηκε πόνους στο στήθος με και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Καθαρές οι εξετάσεις, όμως δύσκολα θα αγωνιστεί με την Λίβερπουλ.

Μεγάλη λαχτάρα πέρασαν στον Ολυμπιακό στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, καθώς είδαν τον Κώστα Μανωλά να παραπονιέται για πόνους στο στήθος. Αμέσως το ιατρικό τιμ των ερυθρόλευκων μετέφερε τον νεαρό άσο στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.


ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!

Συγκεκριμένα σε μία σύγκρουσή του με τον Μαζουακού, ο Κώστας Μανωλάς αισθάνθηκε μυϊκό πόνο στο στέρνο και προληπτικά αποχώρησε.
Όσον αφορά την προπόνηση, ο Εντινγκά ενσωματώθηκε με την ομάδα και έκανε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Μίτσελ δοκίμασε πολλά πράγματα στην τακτική, ενώ στο τέλος δούλεψε με κάποιους παίκτες στις εκτελέσεις πέναλτι.
Με κόσμο στην προπόνηση
Τέλος να πούμε πως στην προπόνηση βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μίτσελ.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΔΩ!



Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου