Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (31/7). 
124. ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ - ΧΑΪΝΤΟΥΚ
Χωρίς προβλήματα έφτασε μέχρι εδώ η Σαχτιόρ, απέκλεισε Σιράκ (1-2 εκτός, 4-0) και Άτλαντας (0-0 εκτός, 3-0) και ονειρεύεται να βρεθεί πάλι στους ομίλους. Από τον ΠΑΟΚ η τελευταία εντός έδρας ήττα, έκτοτε έχει 11-3-0 εντός σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα είναι τέταρτη αλλά στο -5 από την κορυφή (8-2-0, 20-4 γκολ εντός). Αν και είχε κερδίσει στην Ιρλανδία (0-2) η Χάιντουκ ίδρωσε (1-2) μέχρι να αφήσει έξω την Ντάνταλκ, ενώ και στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με το αριστερό, 1-1 εντός με αδύναμη ομάδα, ήττα 4-2 χωρίς να είναι ανταγωνιστική από τη Ριέκα. Έχασε παίκτες ενώ έχει και μερικούς αμφίβολους. Η Χάιντουκ δεν είναι καλά, οι Καζάκοι στο γήπεδο τους είναι υπολογίσιμη δύναμη ενώ είναι και πολύ πιο έτοιμοι, άσος.
125. ΑΣΤΑΝΑ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
Έχοντας με το μέρος της το 3-0 στο γήπεδο της, η Αστάνα άφησε εκτός τη Χάποελ γνωρίζοντας γλυκιά ήττα με 1-0. Έχει ρίξει πολλά λεφτά τα τελευταία χρόνια (ιδρύθηκε το 2009) και πρώτη φορά φτάνει τόσο μακριά σε εκτός συνόρων διοργάνωση, βρίσκεται σε φουλ ρυθμό καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται στην 21η αγωνιστική, είναι τρίτη στο -2 από την κορυφή έχοντας 7-3-1 με 24-8 γκολ εντός. Ίδρωσε για να αφήσει έξω τη Λίμερικη η ΑΪΚ (1-0 εκτός, 2-0 εντός) αποδεικνύοντας ότι η Ευρώπη δεν της πάει, μόλις μια συμμετοχή σε ομίλους (2013) από το 2001 και έπειτα με πολλά ντροπιαστικά αποτελέσματα σε προκριματικά. Είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα (-6) έχοντας κερδίσει σε 4/5 τελευταία (3-3-1 εκτός), οverήταν 14/16 της. Προβάδισμα στην έδρα, -0,25 άσος.
126. ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ - ΣΑΚΙΡ
Μπορεί να ηττήθηκε με 1-2 εντός από την Κόπερ όμως η Νέφτσι δεν το έβαλε κάτω και με διπλό 0-2 προκρίθηκε. Έχει ρίξει αρκετά λεφτά, έχει πάρει αρκετές εμπειρίες, έπαιξε ακομπλεξάριστα αν και εκτός και θέλει να ξαναβρεθεί στους ομίλους μετά από δύο χρόνια. Τούρνοβο (δύο νίκες) και Μπούρσασπορ ήταν τα θύματα της Σακίρ από τη Γεωργία, με τους Τούρκους έφερε δύο 0-0 και πέρασε στα πέναλτι παίζοντας αποκλειστικά για να κρατήσει το μηδέν, ενώ εκτός συνόρων δεν έχει φτάσει ποτέ τόσο μακριά. Άσος για τη Νέφτσι, οι φιλοξενούμενοι αμύνονται καλά ενώ δεν σκοράρουν εύκολα, δύσκολα θα ανοίξει το σκορ οπότε θα πάμε στο 1 & under 3,5 (Stoiximan) σε απόδοση 2,15.
127. ΑΣΤΡΑ ΠΛΟΪΕΣΤΙ - ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ
Δεύτερη συμμετοχή της Άστρα στην Ευρώπη, εξασφάλισε ένα εισιτήριο μέσω του κυπέλλου. Αρκετά καλό το ρόστερ της με αρκετούς παίκτες με εμπειρίες εκτός συνόρων, έκανε πολλές μεταγραφές αλλά δείχνει έτοιμη έχοντας 2-1-0 στα επίσημα μέχρι τώρα, η ισοπαλία με την Στεάουα στο Σούπερ Καπ που κατέκτησε τελικά στα πέναλτι. Η Λίμπερετς άφησε εύκολα έξω την Κόζιτσε με συνολικό σκορ 4-0 και ονειρεύεται πορεία ανάλογη της περσινής όταν έφτασε μέχρι τους 32 έχοντας κάνει τρομερή πορεία, σχετικά ενισχυμένη φέτος. Συμπαθητική ομάδα η Άστρα αλλά οι αποδόσεις αδικούν τη Λίμπερετς, Χ2 ή πάσο.
128. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ
Σταθερά στην Ευρώπη από το 2008 η Έλφσμποργκ, άφησε με μεγάλη δυσκολία την Ίντερ Μπακού χάνοντας με 0-1 εντός και παίρνοντας την πρόκριση εκτός στα πέναλτι (0-1 η κανονική διάρκεια αν και έπαιζει με παίκτη παραπάνω από το 3'). Τέταρτη στη Σουηδία (-9 από την κορυφή) επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ματς ενώ εντός έχει 6-1-1. Έχει αλλάξει επίπεδο η Χαφναφιόρντουρ που μπορεί πλέον να περνάει εύκολα τους πρώτους γύρους, μετά την Γκλέναβον (δύο νίκες με συνολικό σκορ 6-2) άφησε έξω τη Νέμαν Γκρόντνο (1-1 εκτός, 2-0) ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι πρώτη και αήττητη με ρεκόρ 9-4-0. Αδυναμία βγάζει η Έλφσμποργκ εντός τα τελευταία χρόνια, αυτή τη φορά θα είναι προσεκτική, ενώ η Χάφνα κλείνεται εκτός συνόρων για το αποτέλεσμα. Δύσκολα θα ανοίξει, πιο κοντά στο under.
129. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΧΑΠΟΕΛ ΚΙΡΙΑΤ ΣΜΟΝΑ
Tέταρτη η Ντιναμό Μόσχας μετά από χρόνια, ενίσχυσε το ήδη εξαιρετικά ποιοτικό της ρόστερ με τέσσερις ακόμα παίκτες που μέχρι και ενδεκάδα χτυπάνε όμως ευρωπαϊκή εμπειρία έχει ελάχιστη σαν ομάδα. Ούτε 15 χρόνια ζωής δεν μετράει η Κιριάτ, δύο φορές έπαιξε ως τώρα στην Ευρώπη, πριν δύο χρόνια έφτασε στους ομίλους όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Τίποτα το ιδιαίτερο οι ισραηλινοί, η Ντιναμό διαθέτει εξαιρετικό υλικό και δύσκολα θα γκελάρει. Από ειδικά στοιχήματα κοιτάμε το 1/1 και το να κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ.
130. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ ΣΚ.
Άσχημη εμφάνιση απέναντι σε ένα αδύναμο αντίπαλο για την Ομόνοια, έμεινε στο 0-0 με την Μπούντουτσνοστ αλλά χάρη στο 0-2 πήρε την πρόκριση. Ενισχυμένη σε σχέση με πέρσυ αλλά αρκετά ανέτοιμη, συνήθως αποκλείεται γρήγορα όμως απέναντι σε ομάδες των Σκοπίων έχει το 3/3 εντός. Τέταρτη σερί χρονιά στην Ευρώπη για τη Μέταλουργκ, πρώτη φορά περνάει δύο γύρους. Αντιμετώπισε τη Ζελέζνιτσαρ, έμεινε στο 0-0 εντός όμως στη ρεβάνς αν και έχανε με 2-0 ως το 61' κατάφερε να ισοφαρίσει κάνοντας την έκπληξη. Αρκετά αδύναμοι οι Σκοπιανοί, θα παίξουν μόνο άμυνα ενώ η Ομόνοια δεν έχει το εύκολο γκολ, under στο 1,80.
131. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ - ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ
Aπό επιλογή της Ρουχ το ματς θα γίνει στο Γκλίβιτσε. Δεν πατάνε καλά οι γηπεδούχοι, πέρασαν με το ζόρι το εμπόδιο της Βαντούζ (3-2 εντός, 0-0) ενώ στο πρωτάθλημα ξεκίνησαν με δύο ήττες. Ελάχιστη η ευρωπαϊκή εμπειρία της, στηρίζεται κυρίως στα στημένα επιθετικά ενώ θα αγωνιστεί σε σχήμα με τρία στόπερ. Άπειρη σε γενικές γραμμές από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η Έσμπιεργκ που έπαιξε όμως πέρσυ στους ομίλους. Άφησε έξω δίκαια την Καϊράτ (1-1 εκτός, 1-0) ενώ στο πρωτάθλημα παρά τις καλές της εμφανίσεις ξεκίνησε με μια ισοπαλία και μια ήττα. Η Ρουχ θα παίξει με σύστημα τριών στόπερ για να προφυλαχθεί, δεν είναι καμία ευρωπαϊκή δύναμη η Έσμπιεργκ για να παίξει για το διπλό στο πρώτο ματς, under.
132. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΣΤ. ΠΟΛΤΕΝ
Επί πέντε σερί χρονιές η Αϊντχόφεν βρίσκεται στους ομίλους της διοργάνωσης, διατήρησε το νεανικό της προφίλ και έχοντας λίγη παραπάνω εμπειρία φέτος ελπίζει σε καλύτερη σεζόν. Έκανε την έκπληξη η Σεν Πόλτεν και άφησε έξω την Μπότεφ (ήττα 2-1 εκτός, 2-0), είναι όμως ομάδα δεύτερης κατηγορίας Αυστρίας και η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια, η PSV θα κοιτάξει να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση συνεχίζοντας ανενόχλητη την προετοιμασία της, στο 1,85 (Stoiximan) το ενδεχόμενο να κερδίσει χωρίς να δεχτεί τέρμα (Young Guns).
133. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΡΙΟ ΑΒΕ
Aπογοητευτικές οι παρουσίες της Γκέτεμποργκ τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, αφού πέρασε με δυσκολία τη Φόλα Ες (0-0 εντός, 0-2), χάλασε τις εντυπώσεις του 0-3 στην έδρα της Γκιορ ΕΤΟ γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 εντός. Eντός συνόρων είναι 6η, αυτή την αγωνιστική είδε ένα σερί 13 (5-8-0) αγώνων χωρίς ήττα να σπάει . Σε δύο τελικούς έφτασε πέρσυ η Ρίο Άβε αλλά έμεινε με άδεια χέρια, έχασε τον προπονητή της αλλά διατήρησε το βασικό της κορμό. Δεν είναι ομάδα άξια εμπιστοσύνης η Γκέτεμποργκ αλλά δεν χάνει εύκολα και βρίσκει απέναντι της μια πρωτάρα στην Ευρώπη χωρίς επίσημο ματς στα πόδια της, 0:0 άσος στο 1,70 (Bet365).
134. ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Πρωτάρα στην Ευρώπη η Καραμπούκ, βρέθηκε εδώ λόγω τιμωρίας της Σίβας. Καλή πορεία πέρσυ, η καλύτερη στην ιστορία της ενώ μεταγραφικά ενισχύθηκε. Μετά τη Γιέλγκαβα (6-0 συνολικό σκορ) και η Σλίγκο έμεινε εκτός από τη Ρόζενμποργκ, οι Νορβηγοί ανέτρεψαν το 1-2 του πρώτου ματς επικρατώντας με 1-3 στη Ιρλανδία. Πολύπειρη ομάδα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν τα πάει καλά εντός συνόρων όντας πέμπτη. ΝΟ ΒΕΤ.
135. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ - ΛΥΩΝ
Με συνολικό σκορ 6-1 άφησε έξω τη Σιρόκι η Μλάντα που τα τελευταία δύο χρόνια αποχαιρετά τη διοργάνωση σε αυτή τη φάση. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα Τσεχίας, στην πρεμιέρα επιβλήθηκε με 1-0 της Τζίχλαβα. Χωρίς επίσημο ματς η Λυών, αποδυναμώθηκε και άλλο φέτος και θα στηριχθεί στα δικά της παιδιά. Δεν είναι τόσο φαβορί η Λυών, οι Τσέχοι μπορούν να μην χάσουν στην έδρα τους, 1Χ.
136. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ - ΤΟΡΙΝΟ
Στην ίδια πόλη αλλά σε άλλο γήπεδο. Λόγω fair-play βρέθηκε εδώ η Μπρομαποϊκάρνα που μετά τη Βάασα άφησε έξω και την Κρουσέιντερς, νεαροί και χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία οι παίκτες της, στο εγχώριο πρωτάθλημα παραπαίει με 8 βαθμούς σε 16 ματς. Μετά από 20 χρόνια η Τορίνο επιστρέφει στην Ευρώπη, στο 94' έχασε το εισιτήριο από την Πάρμα αλλά το πήρε πίσω λόγω μη αδειοδότησης της ίδιας ομάδας. Πολλές μεταγραφές, έχασε τον Ιμόμπιλε αλλά γέμισε το ρόστερ της. Διπλό χωρίς αξία.
137. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ - ΚΛΟΥΖ
70 χλμ μακριά από τη φυσική έδρα της Ντιναμό. Εύκολα άφησε εκτός τη Μιλικόσκι η Ντιναμό (3-0 εντός, 0-0), έχει δημιουργήσει μια δυνατή για τα δεδομένα της Λευκορωσίας ομάδα, στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι πρώτη έχοντας 9-0-0 εντός. Με γκολ στο 81' η Κλουζ άφησε εκτός τη Γιαγκόντινα, μονόδρομος για την επιβίωση της οικονομικά η είσοδος στους ομίλους. Ξεκίνησε με νίκη και καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα, μέσα στο καλοκαίρι αναδόμησε όλη την ομάδα της. Πολύ αμφίρροπο, τρίτο σημείο το διπλό.
138. ΤΡΕΝΤΣΙΝ - ΧΑΛ
Η Τρένσιν για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι παίζει χωρίς σκοπιμότητα και λίγο έλειψε να μείνει εκτός από τη Βοϊβοντίνα παρά το 4-0 της Σλοβακίας, στη Σερβία έχασε με 3-0. Μόλις δεύτερη συμμετοχή της στη διοργάνωση, διαθέτει ομάδα με πολύ ταλέντο που λειτουργεί πάνω σε ολλανδικά πρότυπα ενώ στο πρωτάθλημα έχει κάνει το 2/2. Πρωτάρα στην Ευρώπη η Χαλ που δεν διαθέτει ούτε πολλούς παίκτες με εκτός συνόρων εμπειρία, δεν θα έχει εύκολο έργο όντας πιο ανέτοιμη σε σχέση με τους Σλοβάκους, με το 1Χ σε απόδοση 2,10 (Stoiximan) πήγαν οι Young Guns.
139. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Πορτογαλία και Γερμανία ήταν τα φαβορί για να φτάσουν στον τελικό και όντως έτσι έγινε, πιο πειστική στον όμιλο η Πορτογαλία που σκοράρει για πλάκα αν και με τη Σερβία στον ημιτελικό έμεινε στο 0-0 περνώντας στα πέναλτι, περίπατο έκανε η Γερμανία διαλύοντας με 4-0 την Αυστρία που είχε κλέψει τις εντυπώσεις ως τώρα. Σωστά φαβορί τα "πάντσερ", ίσως δούμε και αρκετά γκολ καθώς αμφότερες έχουν μεγάλες επιθετικές αρετές.
140. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
Kαλά τα πάει τα τελευταία χρόνια εκτός συνόρων η Γιουνγκ Μπόις, όμως στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες εμφανίζοντας κενά στην άμυνα που γίνονται μεγαλύτερα λόγω των προστιθέμενων απουσιών. Πρωτάρης στην Ευρώπη ο Ερμής, δύσκολα θα καταφέρει κάτι απέναντι στους Ελβετούς, δεν αποκλείεται πάντως ένα γκολ να το βρει και να δούμε ένα over.
141. ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΑΝΣΚ - ΜΟΛΝΤΕ
 Στο Κίεβο και όχι στη φυσική της έδρα θα υποδεχτεί η Ζόρια τη Μόλντε. Οι Ουκρανοί φέτος βγήκαν για πρώτη φορά στην Ευρώπη (και μάλιστα αντί της τιμωρημένης Μέταλουργκ Ντόνετσκ) κι έχουν εσωτερικά προβλήματα, αντίθετα οι Νορβηγοί δεν χάνουν στα 21 τελευταία τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (17-4-0), σε πτώση το διπλό, στο 1,975 προσφέρεται στην Bet365 το 0:0 ασιατικό διπλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
142. ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ - ΡΙΕΚΑ
Μετά την Νταουγκάβα η Βίκινγκουρ άφησε έξω και την Τρόμσο παίρνοντας διπλό στη Νορβηγία, στο πρώτο ματς είχαν μείνει στο 0-0. Εντός συνόρων είναι τρίτη μετά 15 αγωνιστικές, υπάρχει όμως διακοπή εδώ και ένα μήνα. Ενισχυμένη φέτος η Ριέκα έχει υψηλές βλέψεις, πέρασε σχετικά εύκολα τη Φερεντσβάρος με δύο νίκες (1-0 εντός, 1-2), πήρε το σούπερ καπ, ενώ στο πρωτάθλημα έχει κάνει το 2/2. Δεν θα έχουν πρόβλημα οι Κροάτες, μπορούν να καθαρίσουν και από το πρώτο ματς και τα 2/2 ή -1,5 της παίζονται. 
143. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ
Αποδυναμώθηκε η Ζούλτε το καλοκαίρι αλλά βγάζοντας νέους παίκτες αναμένεται και φέτος ανταγωνιστική, άφησε έξω τη Ζάβιτσα με δύο νίκες και ελπίζει να βρεθεί και φέτος στους ομίλους, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπήκε με το δεξί. Δεν βρήκε αντίσταση από την Ντέρι η Σαχτιόρ (6-1 συνολικό σκορ), στο πρωτάθλημα είναι τρίτη μετρώντας 14/18 under καθώς σκοράρει και δέχεται γκολ δύσκολα, ενώ under ήταν και 5/6 εκτός έδρας ευρωπαϊκά της. Πολύ καλύτεροι οι γηπεδούχοι, μπορούν να εξασφαλίσουν ένα καλό σκορ, έχουν αξία η νίκη της με μηδέν παθητικό (2,30) ή το 1 & under 3,5 (2,15) στον Stoiximan.
144. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ
Tη Φλαμουρτάρι άφησε έξω η Πετρολούλ με δύο νίκες (5-1 συνολικό σκορ), στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με διπλό ενώ στο ρόστερ της που έμεινε σχεδόν απαράλλακτο υπάρχουν αρκετοί παίκτες με διεθνή εμπειρία. Έμπειρη ευρωπαϊκά ομάδα η Πλζεν που τα τελευταία χρόνια κάνει καλές πορείες, το καλοκαίρι ενισχύθηκε όμως δεν έχει ξεκινήσει καλά χάνοντας το Σούπερ Καπ και στραβοπατώντας (2-2) με την Πρίμπραμ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αρκετά μοιρασμένο, προς το GG κοιτάμε. 
145. ΣΠΛΙΤ - ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ
Μετά τη Μίκα η Σπλιτ άφησε εκτός και τη Χαποέλ Μπεερ Σεβά με τον ίδιο τρόπο, νίκη μέσα και ισοπαλία έξω. Διατήρησε το ρόστερ της, δεν έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες ενώ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη. Πέρασε και από τους ομίλους πέρσυ η Τσερνομόρετς που αποδυναμώθηκε μεταγραφικά αλλά ξεκίνησε με το δεξί στην εγχώρια λίγκα. Πολύ αμυντικά έπαιζε πέρσυ η ομάδα από την Ουκρανία, συντηρητικά θα παίξουν και οι γηπεδούχοι με το φόβο του εκτός έδρας γκολ της Τσερνομόρετς, underή NG.
146. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ
Πολλά κοινά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αμφότερες κουβαλάνε βαριές φανέλες, ενισχύθηκαν το καλοκαίρι και ξεκινάνε τη σεζόν με όνειρα. Με νίκη ξεκίνησε η Μπριζ το πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς σε δύο ματς η Μπρόντμπι. Προβάδισμα στον άσο, δίκαιη απόδοση το 1,75.
147. ΜΑΪΝΤΖ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Με απουσίες ταξίδεψε ο Αστέρας (Μπαράλες, Ουσέρο), ωστόσο βρίσκει τη Μάιντζ σε μεταβατική περίοδο, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της μετά τη φυγή του Τόμας Τούχελ έπειτα από πέντε χρόνια στην ομάδα. Δείχνει ικανός να σκοράρει ένα τουλάχιστον γκολ και στη Γερμανία, μετρώντας μέχρι τώρα 7/8 goal-goal στην Ευρώπη. Στο 2,05 προσφέρεται το αμφίσκορο στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
148. ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ
Λίγο παραπάνω από 100 χλμ μακριά από τη φυσική έδρα των γηπεδούχων. Το διπλό στη Βουλγαρία (0-2) έδωσε την πρόκριση στη Ντιόσγκιορι παρά την ήττα με 1-2 εντός από τη Λίτεξ, μέτρια ομάδα της Ουγγαρίας, κέρδισε στην πρεμιέρα αλλά ποιοτικά δεν είναι κάτι το ιδιαιίτερο. Με συνολικό σκορ 9-0 πέρασε τη Σιλάμαε η Κράσνονταρ στο ευρωπαϊκό της ντεμπούτο, εξαιρετικό το ρόστερ της, ενισχύθηκε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο. Εμφανώς ανώτεροι οι Ρώσοι, διπλό.
149. ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ήταν καλύτερη ομάδα από τη Χάουγκεσουντ και δίκαια πέρασε η Σαράγιεβο (0-1 εντός, 1-3), φανέρωσε προβλήματα απέναντι σε κλειστή άμυνα αλλά έδωσε καλά δείγματα γραφής σε γενικές γραμμές απέναντι σε ένα αδύναμο αντίπαλο όμως. Σταθερά ανοδική πορεία του Ατρομήτου, έχει γνωρίσει μόνο αποκλεισμούς ως τώρα εκτός συνόρων απέναντι σε μεγάλες ομάδες όμως. Σχεδόν το ίδιο παραμένει το ρόστερ, ψάχνει βασικό φορ. Έχει τα φόντα να φύγει αήττητος ο Ατρόμητος από τη Βοσνία, +0,25 ή Χ.
150. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ
Επιστροφή μετά από δέκα χρόνια για τη Σοσιεδάδ στην Ευρώπη, αποδυναμώθηκε μεταγραφικά αλλά διαθέτει ακόμα ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Μεγάλη εμφάνιση και διπλό-πρόκριση για την Αμπερντίν στην έδρα της Γκρόνινγκεν (1-2), δεν φοβήθηκε και δεν κλείστηκε ποτέ. Υποτιμάται πολύ από τους μπουκ η Αμπερντίν, το "Ανοέτα" όμως είναι δύσκολη έδρα ακόμα και για τις Μπάρτσα, Ρεάλ και δεν θα μπλέξουμε.
151. ΣΤΙΑΡΝΑΝ ΓΚΑΡΝΤΑΜΠΑΕΡ - ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ
Η Στιάρναν προκρίθηκε επί της Μάδεργουελ με 2-2 εκτός και 3-2 εντός στην παράταση και πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της δύο προκριματικούς γύρους. Χωρίς άγχος κόντρα στη Λεχ Πόζναν, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη δεν έχει ήττα (11-8-0), ενώ έχει φέρει και 11/14 goal-goal στα τελευταία ματς. Με σημαντικές απουσίες και προβλήματα μέχρι τώρα στα εκτός έδρας της ματς η Λεχ Πόζναν, καλή περίπτωση δείχνει το 1,90 για το αμφίσκορο στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
152. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ
Η Σεντ Τζόνστον πήρε τη δεύτερη πρόκριση της ιστορίας της, στα πέναλτι επί της Λουκέρνης, και σε οκτώ ματς που έχει δώσει στο Γιουρόπα Λιγκ τα τρία προηγούμενα χρόνια έχει φέρει μόνο under! Η Σπάρτακ Τρνάβα έρχεται από δύο προκρίσεις φέτος και δεν έχει δεχτεί γκολ στα 5/6 επίσημα παιχνίδια της. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι (2,15), καλύτερη επιλογή το under στο 1,75 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
153. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΖΙΜΠΡΟΥ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥ
10 χλμ μακριά από τη φυσική της έδρα η Γκρόντιγκ. Εύκολα άφησε εκτός την Τσουκαρίτσκι η Γκρόντιγκ, άλλαξε πολύ το ρόστερ της το καλοκαίρι και εμφανίζεται κάπως αποδυναμωμένη και με άλλη φιλοσοφία (πιο αμυντική) σε σχέση με πέρσυ. Πρώτη φορά φτάνει τόσο μακριά η Ζίμπρου που απέκλεισε τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας με δύο ισοπαλίες, είναι ενισχυμένη φέτος ενώ έδειξε ισχυρή αμυντικά απέναντι στους Βούλγαρους. Υπερβολικές οι αποδόσεις, μπορεί να υπερασπιστεί το +1,5 χάντικαπ η Ζίμπρου.
Πηγή: Betblog.gr, Sport24.gr
Share on Google Plus

About Βαγγέλης Νταλαπέρας

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου