Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού: Η ένταση ανάμεσά τους στον αέρα του «Πρωινό mou»


Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού

Με αρκετά τεταμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, η παρέα της πρωινής ζώνης του «Πρωινό mou» καλωσόρισε τους τηλεθεατές, το πρωί της Τρίτης. 

Με αφορμή την αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με την κίνηση του ποδιού της όταν έχει νεύρα, ο Πέτρος Κωστόπουλος ζήτησε από τον σκηνοθέτη της εκπομπής να ανοίξει το πλάνο ώστε να φανεί πώς είχε καθίσει στο πάνελ η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία είχε γυρισμένη την πλάτη στον σύζυγό της. 


«Έχει γυρισμένη την πλάτη της από την αρχή» σχολίασε ο οικοδεσπότης της πρωινής ζώνης του Mega με τη σύζυγό του να απαντά με εμφανώς ειρωνικό ύφος:«Έχεις παρατηρητικότητα».  Δίνοντας συνέχεια, μάλιστα, στο τεταμένο κλίμα ανάμεσά τους, εκείνος συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι παρατηρητικότητα, αλλά δεν είμαι και τυφλός. Εγώ το λέω, γιατί ξέρει πως έχει ωραία πλάτη [...] Όταν μια γυναίκα τι λέει έτσι πάντα; "Να με αφήσεις στην ησυχία μου"».

Παρά τα χιουμοριστικά σχόλια της παρέας της εκπομπής, που προσπάθησαν να ελαφρύνουν το κλίμα, η Τζένη Μπαλατσινού έκλεισε το θέμα επιστρέφοντας στη συζήτηση για την Ελένη Μενεγάκη, συνεχίζοντας ωστόσο να έχει ελαφρώς γυρισμένη την πλάτη της προς τον σύζυγό της. 

Δες το απόσπασμα: 
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου