Ήρθε ο Γκαζαριάν

Ο Γκαζαριάν βρίσκεται στην Ελλάδα από την Τρίτη, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Όπως έγκαιρα σας ενημέρωσε το ΡΑΔΙΟ ΠΑΡΕΑ από τις 8 Ιουνίου, ο Ολυμπιακός προχωράει στην απόκτηση του Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ποδοσφαιριστή που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα της Μέταλουργκ Ντόνετσκ.
Ο 26χρονος Αρμένιος διεθνής εξτρέμ από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στους Πρωταθλητές Ελλάδας.
Αποτελεί παίκτη από την λίστα του Μίνο Ραϊόλα, του Ιταλού διάσημου ατζέντη με τον οποίο οι "ερυθρόλευκοι" συνεργάστηκαν τόσο στην περίπτωση του Βλάντιμιρ Βάις, όσο και στην επικείμενη μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι από την Φούλαμ.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία και εφόσον ολοκληρωθούν επιτυχώς οι ιατρικές εξετάσεις, ο Γκαζαριάν θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και θα βρίσκεται στην διάθεση του Μίτσελ από την έναρξη της προετοιμασίας, που και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Ζέεφελντ από τις 7 έως και τις 18 Ιουλίου.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου