Κάτι ετοιμάζει μεταγραφικά ο Μίτσελ!

Τα ρέστα του για Φινμπόγκασον, ενώ ο Μίτσελ εστιάζει και στην ισπανική αγορά!!!





Τα… ρέστα του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Χέρενφεν σπρώχνει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να κλείσει το συντομότερο δυνατό την υπόθεση Φινμπόγκασον. Μετά και το ταξίδι-αστραπή του Μίτσελ στην Ελλάδα, ο οποίος επανέλαβε την επιθυμία του για απόκτηση του Ισλανδού σέντερ φορ, οι αρμόδιοι του συλλόγου ετοιμάζονται να ξεκινήσουν νέο γύρο επαφών με την ολλανδική ομάδα, προκειμένου να κλείσουν το σημαντικό deal.
Στο παιχνίδι πλέον μπαίνει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αλλά και ο ατζέντης του, οι οποίοι πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ και η διοίκηση της Χέρενφεν δεν έχει περιθώρια για μεγάλους ελιγμούς από τη στιγμή που ο διεθνής στράικερ μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, άρα από τον Ιανουάριο έχει δικαίωμα υπογραφής σε όποιο σύλλογο επιθυμεί…
Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν, ο "Φίνμπο" έχει τη δυνατότητα να κάνει… νερά στην ομάδα του αν οι Ολλανδοί επιμένουν να κρατούν τόσο ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών τους, αλλά και σε ενδεχόμενη πρόταση από άλλο ευρωπαϊκό κλαμπ, μιας κι έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Βέβαια, όσο μια υπόθεση δεν κλείνει, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν πιθανά, οπότε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκοπεύουν να κάνουν άμεσα το επόμενο βήμα, προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να έρθει ο 25χρονος παίκτης στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Τι "φέρνει" ο Ισπανός

Στο μεταξύ, ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες ότι ο Μίτσελ κάτι σκοπεύει να φέρει μαζί του επιστρέφοντας σε λίγες ημέρες από την Ισπανία, προκειμένου να πιάσει δουλειά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κι αυτό το "κάτι", παρότι δεν έχουν διαρρεύσει συγκεκριμένα ονόματα αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί δηλαδή απ’ όπου αποχώρησε -και με τη βούλα πλέον- ο Πορτογάλος Πάουλο Μασάντο.
Κάποιοι λένε ότι αναμένεται να ανοίξει ξανά ο "φάκελος" Ντιόπ της Λεβάντε, ενώ άλλες πηγές επιμένουν ότι ο 51χρονος κόουτς έχει εντοπίσει μια άλλη περίπτωση από την Primera Division, την οποία θεωρεί ακόμη καλύτερη κι έχει ενημερώσει σχετικά τους αρμόδιους του συλλόγου.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, το όνομα του Ισραηλινού Μπίμπρας Νάτχο, καθώς δεν τον έχουν… ξεχάσει και ορισμένοι στην Πλατεία Αλεξάνδρας, έστω κι αν στη Θεσσαλονίκη επιμένουν πως δεν πρόκειται να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα.
Για να επανέλθουμε στις αναζητήσεις του κόουτς από την πατρίδα του, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Μίτσελ "ψάχνεται" πρωτίστως σε ομάδες που ξέρει καλά. Δηλαδή σε ομάδες από τις οποίες είτε έχει κοιτάξει παίκτες ο Ολυμπιακός στο πρόσφατο παρελθόν, ή έχει αποκτήσει. Μία από αυτές είναι η Βαλένθια, ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι Βιγιαρεάλ, Χετάφε, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ράγιο Βαγεκάνο χωρίς φυσικά να μπορεί να αποκλειστεί οτιδήποτε άλλο από την Ιβηρική.

Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει και ο Παϊτίμ Κασάμι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά και να ξεμπλέξει οριστικά η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο πριν πάμε για… άλλα!
ΥΓ1: Ο Ιμπαγάσα αποφάσισε ότι δεν θέλει να… σταματήσει ακόμη. Κι έχει μεταφέρει αυτή του την επιθυμία στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Απομένει να μάθουμε αν ο "στρατηγός" παραμείνει στις επάλξεις για ακόμη ένα χρόνο έστω κι ως "χρυσή εφεδρεία" ή αν θα κρεμάσει τελικά τα παπούτσια του. Αν ισχύσει το δεύτερο σενάριο θα του προταθεί πόστο είτε στο τμήμα σκάουτινγκ είτε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
ΥΓ2: Ο Ιταλός Μπρίγκι της Σασουόλο παρά τις περγαμηνές και τις παραστάσεις που τον συνοδεύουν, δύσκολα θα "παίξει" σοβαρά. Εμπόδιο αποτελούν τα 33 χρόνια του…
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου