Δεν συμφώνησε ο Ζέκα με τον Παναθηναϊκό





Από τον Παναθηναϊκό διευκρίνισαν ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ζέκα για την ανανέωση του συμβολαίου του και "έκαψαν" όσα ονόματα γράφτηκαν στον έντυπο αθλητικό Τύπο της Παρασκευής 6/6.





Στον αθλητικό Τύπο της Παρασκευής 6/6 κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα τα οποία ισχυρίζονταν ότι ο Κάρλος Ζέκα κατέληξε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.
Όμως, από την ΠΑΕ τοποθετήθηκαν άμεσα και σημείωσαν πως οι συζητήσεις με τον ατζέντη του Πορτογάλου μέσου συνεχίζονται χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί. Ακόμα υπάρχουν αρκετά ζητήματα να διευκρινιστούν και να επιλυθούν με αποτέλεσμα να μην έχουν συμφωνήσει.
Όταν οι διαπραγματεύσεις ευοδωθούν, τότε θα γίνουν ανακοινώσεις για να ενημερωθούν οι δημοσιογράφοι και οι οπαδοί για τη θετική είδηση. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Ζέκα ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2015.
Ακόμα, από την ΠΑΕ διέψευσαν ότι έχει κατατεθεί πρόταση στον Βραζιλιάνο αμυντικό της Μπράγκα, Πάολο Βινίσιους, ενώ πρόσθεσαν ότι δεν απασχολεί κανένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γραφτεί στις εφημερίδες.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου