Γρηγόρης Αρναούτογλου - Η εκπομπή με τον Ρέμο και η σύγκριση με τον Λιάγκα


Κωστόπουλος- Αρναούτογλου new
Στο «Βράδυ» της Παρασκευής, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχτηκε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης οι δυο τους αποκάλυψαν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν τηλεοπτικά.

Για τις φήμες που τον θέλουν να αφήνει το Mega και να παίρνει μεταγραφή στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αρκέστηκε να απαντήσει: «Δεν ξέρω», ενώ λίγο αργότερα παραδέχτηκε πως θέλει να κάνει εκπομπή με τον -κολλητό του φίλο- Αντώνη Ρέμο: «Θα κάναμε κάτι σαν Τζέρι Λιουις και Στιβ Μάρτιν. Μόνοι μας, θα καθόμασταν και θα μιλάγαμε. Και δεν θα μας ακούσει και κανείς».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει και πρόταση συνεργασίας στον οικοδεσπότη της εκπομπής: «Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθεις μαζί μας, αλήθεια στο λέω. Όταν έχεις λύσει τα ψυχολογικά σου και τους φόβους σου, ο χρόνος που αναλογεί στον καθένα μας στην τηλεόραση έχει βρεθεί. Έχεις ακόμα τέτοια άγχη για πόσα λεπτά θα βγεις; Και δέκα λεπτά να βγεις, να πεις την ατάκα σου ωραίο θα είναι».

Επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τον πρωταγωνιστή της πρωινής ζώνης, Γιώργο Λιάγκα: «Ο Λιάγκας, έτσι όπως κάνει το πρωινό, μου αρέσει. Βγήκε χωρίς να κάνει υπερβολές και χωρίς να αντιγράψει κανέναν. Βγήκε, ούτε σηκώθηκε, ούτε χόρεψε, ούτε έκανε κωλοτούμπες – αυτές τις έκανα εγώ».

Θα ξαναέκανε πρωινό ο ίδιος όμως; «Με αυτόν τον τρόπο όχι. Αν ξαναέκανα πρωινό, θα ξαναέκανα πολύ ευχαρίστως παρέα με τη Μαρία Μπεκατώρου. Είναι η καλή χαρά, είναι στρέιτ τύπος, ωραίος τύπος, γελάμε… Θα ήθελα αυτή τη φορά να κάνω πρωινό με έναν άνθρωπο που γουστάρω πάρα πολύ. Όχι πως δεν γούσταρα αυτά που έκανα, αλλά μετά από κάποια εποχή δεν θα ήθελα να κάνω κάτι που δεν θα μου άρεσε. Θα είμαι απόλυτος» ξεκαθάρισε ο διάσημος παρουσιαστής.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου