Δούκισσα Νομικού - Επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο DWTS ΙΙΙ;


Δούκισσα Νομικού-new
Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε καλεσμένη στο «Μες στην καλή χαρά» το πρωί της Κυριακής και μίλησε τόσο για την πολυσυζητημένη εμφάνισή της στο φετινό MadWalk όσο και για τη φημολογούμενη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars 3.

«Νιώθω τυχερή γιατί μου έχουν φερθεί μια χαρά μέχρι στιγμής οι άνθρωποι που κρίνουν την τηλεόραση. Τα ακούω όλα. Τα κακοπροαίρετα μόνο δεν ακούω, αυτά που έχω έναν στόχο» σχολίασε αρχικα η 25χρονη Δούκισσα, ενώ για τη συμμετοχή της στο MadWalk που προκάλεσε αντιδράσεις επεσήμανε: «Δεν βαριέσαι, δεν πειράζει. Να είναι όλοι καλά... Έχει αρχίσει και μαζεύεται όλο αυτό τώρα βέβαια... Έχουν περάσει πολλές βδομάδες και προβλήθηκε και το MadWalk και είδε ο κόσμος πως ήταν μικρό και ανώδυνο». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν το έχει μετανιώσει και αν θα το ξανάκανε, απάντησε: «Δεν το έχω μετανιώσει, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναείχα το θάρρος να το κάνω».


Η Δούκισσα Νομικού στο MadWalk

Όσο για τη φημολογούμενη συμμετοχή της στον νέο κύκλο του Dancing With The Stars, διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει τα backstage (που πέρυσι παρουσίαζε η Μαίρη Συνατσάκη), ωστόσο τελικά άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι μια από τις διαγωνιζόμενες του show -όπως και η Έλενα Παπαβασιλείου!
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου