Αθηνά Οικονομάκου. Δεν χάσαμε κανένα κορμί πατριώτη (Φωτογραφίες)

Η γριά την μίσησε γιατί ήταν πανούργα. Ο άντρας όμως την τιμάει. Για πολλούς λόγους. Κι ας την έμαθε από μια διαφήμιση.

Είναι σύνηθες το να θυμάσαι πολλές διαφημίσεις επειδή έπαιζε σε αυτές κάποια ωραία γκόμενα. Όπως έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό σου το διαφημιστικό που η Όλγα Φαρμάκη παίζει με το Matiz της. Η διαφήμιση όμως του Γερμανού δεν σε έκανε απλά να γουστάρεις μια γκόμενα. Σε έκανε να την θυμάσαι.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhu251qTipFPLmpsA_7WW8wVpbgP7Pr1AW2RFu8wt5X5OU8Wlbdu6gpB_wWbQ6rifMFzeTVqk4vNm7SKXIZIn2vgsSGOivCEdNpZ8KWNcQIEeLPqngh-RbzHD4J_3na6lSdGAu-XSjsXt0/s1600/%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1+%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%851.jpg
Και την είχε εξαργυρώσει τότε την επιτυχία της διαφήμισης η Αθηνά. Συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις, διαφημιστικά αλλά και μια άνεση παραπάνω στο να κλείνει δουλειές στο θέατρο που πάντα τόσο αγαπούσε.
Την είχα γνωρίσει τότε την Αθηνά. Θέλαμε να την φωτογραφίσουμε στο εξώφυλλο του MAX και τα καταφέραμε. Με αρκετή επιμονή και υπομονή μιας και η ίδια η Αθηνά δεν ήθελε να κάνει κάτι προκλητικό. Δεν ήθελε να καεί. Ήξερε ότι εκείνη ήταν η στιγμή της και δεν έπρεπε να την καταστρέψει.

http://www.paraskhnio.gr/~paraskhn/images/Athina/athina_1.jpg
  Η συνέχεια στην καριέρα της ήταν καλύτερη από ότι περίμενε τότε η ίδια. Η Ζωή της Άλλης όχι απλά μπήκε στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα αλλά ανάγκασε το MEGA να το πολυδιαφημίσει και να στρέψει όλα τα φώτα πάνω του. Και η Αθηνά σίγουρα το απολάμβανε.
Με μελαχρινό πλέον μαλλί, ο ρόλος της ραδιούργας τής ταίριαζε γάντι. Και έβγαζε στον ανύποπτο τηλεθεατή της σειράς κάτι ιδιαίτερα σεξουαλικά ένοχο σε σχέση με την γλυκιά και ταπεινή εμφάνιση της Ρουμελιώτη. Η Οικονομάκου ήταν η γκόμενα της σειράς.

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=531928&v=0&q=80&w=300&h=225
Κι ακόμα κι αν δεν βλέπεις στο σώμα της τις καμπύλες που θα ήθελες. Ακόμα κι αν δεν χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό κάποια πολύ sexy σκηνή, οι άνδρες την κατέταξαν στην θέση νούμερο 22 στον διαγωνισμό Onewoman 2011, πάνω από γυναίκες όπως η Σάσα Μπάστα, η Εύα Λάσκαρη, η Έφη Κυριάκου και η Ίνα Σιδέρη.
Μπορεί η νοικοκυρά να ήθελε να την βάλει στον τοίχο και να την κοπανάει για την κακία που επέδειξε στην σειρά αλλά απ' ότι φαίνεται η Σπαρτιάτισσα Αθηνά έχει ταλέντο που ανάγκασε τους ανθρώπους στο MEGA να μην την συνταξιοδοτήσουν μετά το τέλος του σίριαλ αλλά να την βάλουν αμέσως στο επόμενο, τα Κλεμμένα Όνειρα.

  Το τι είναι αυτό ακριβώς που κάνει τους άντρες να γουστάρουν την Αθηνά Οικονομάκου δεν μπορώ να το εξηγήσω. Γιατί δεν έχει αυτό το εξόφθαλμα σεξουαλικό που έχουν άλλες γυναίκες ηθοποιοί που απασχόλησαν τον ανδρικό εγκέφαλο. Ίσως είναι το γεγονός ότι μπορεί και συνδυάζει την ομορφιά μιας καθημερινής κοπέλας με ένα τίμιο σεξουαλικό σώμα και ένα τηλεοπτικό attitude που προσεγγίζει εκείνη την γυναίκα που θέλει ένας άντρας να τον ταλαιπωρεί.
Ίσως..
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου