Δηλώσεις από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ


Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, όπου η ομάδα του Μπολόνι επικράτησε με 3-0 στην Τούμπα, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της Super League.

Λάσλο Μπόλονι (προπονητής του ΠΑΟΚ): «Είμαι χαρούμενος. Γιατί μέσα στον Σεπτέμβριο κερδίσαμε άλλη μια φορά και γιατί είναι η πρώτη μου νίκη επί της ΑΕΚ, ενός πολύ σημαντικού αντιπάλου. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και το καλό πρώτο ημίχρονο και χαρούμενος για τους φιλάθλους μας και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν», είπε αρχικά ο Μπόλονι και πρόσθεσε:

«Αυτή την στιγμή το πιο σημαντικό είναι η αποθεραπεία, ψυχολογική και σωματική. Θα ήθελα να πω καλή επιτυχία και στις τρεις ομάδες της Ελλάδας που συμμετέχουν μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη».

Για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας: «Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά πετάξαμε από πάνω μας την πίεση, σε φυσική κατάσταση ήμασταν παρόντες, το παιχνίδι μας είχε συνεχή κίνηση και κίνηση μπρος τα εμπρός. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κάναμε λάθη, ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο. Και σίγουρα αν μπορέσουμε να επαναλάβουμε τέτοια παιχνίδια και στην Τούμπα και σε εκτός έδρας ματς οι φίλαθλοί μας θα είναι χαρούμενοι».

Όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Στην δουλειά μας υπάρχουν μόνο δύο κατευθύνσεις. Πρόοδος και οπισθοδρόμηση, οπότε αν σταματήσεις να εξελίσσεσαι πέφτεις».

Για τους παίκτες που χρησιμοποιεί, απάντησε: «Δεν δείχνω επιμονή σε αυτούς που παίζουν, δείχνω σε όλους. Αν δεν είστε κουρασμένοι μπορείτε να έρθετε αύριο στο προπονητικό κέντρο για να δείτε. Προσπαθούμε να βοηθάμε όλους τους παίκτες».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχώρησε: «Δεν έδωσα εντολή, σαφώς όταν μετά το πρώτο ημίχρονο που είχαν κάνει, η πίεση που είχαν για το αποτέλεσμα έφθινε, εγώ τους είπα να μην χάσουμε καθόλου από την μαχητικότητά μας στο δεύτερο μέρος, τουλάχιστον για τα πρώτα είκοσι λεπτά. Από εκεί και πέρα έκανα αλλαγές, τον Φωτάκη που είχε κάποια προβλήματα, τον Σαλπιγγίδη που ήταν καλός για ακόμη μια φορά, αλλά δέχτηκε πολλές κλωτσιές. Ήθελα να κάνω πολλές, αλλά δυστυχώς ο διαιτητής μου επέτρεψε μόλις τρεις».

Για τον Έτο: «Δεν έχω καταλάβει ότι οι φίλαθλοί μας είναι αρνητικοί με κάποιον παίκτη. Ο Ετο είναι ένας ποδοσφαιριστής 29 χρονών που δεν έχει λάβει ακόμη αυτό που αξίζει. Είναι τεχνικά εντάξει. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η νοοτροπία του στο παιχνίδι. Όταν φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε, πραγματικά είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

Πάμπλο Κοντρέρας (παίκτης του ΠΑΟΚ):
«Πιστεύω ότι το επίπεδό μας ήταν πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος διατηρήσαμε το αποτέλεσμα και υπήρξε καλή αντίδραση της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μην πετύχουμε άλλο γκολ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Πάντως, μαζί με ένα 4-1 επί του Άρη ήταν από τις πιο άνετες νίκες σε ντέρμπι η σημερινή. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να δίνουμε το καλύτερο. Σκεφτόμαστε μόνο πώς θα νικάμε και θα προσπαθήσουμε για το ίδιο αρχής γενομένης από τη Ρωσία».

Έτο (παίκτης του ΠΑΟΚ): «Ευχαριστώ τους πάντες για τα καλά τους σχόλια σήμερα. Σημασία έχει ότι έπαιξε καλά η ομάδα και ότι κέρδισε. Η δουλειά είναι συνολική. Ήταν δύσκολος αγώνας. Δείξαμε συγκέντρωση και έτσι ήρθε η νίκη. Στο δεύτερο μέρος έπεσε λίγο ο ρυθμός, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Πλέον κοιτάμε τον αγώνα με τον Ρούμπιν, που είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Αντελίνο Βιεϊρίνια (παίκτης του ΠΑΟΚ): «Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι είχαμε να παίξουμε με μια πολύ δύσκολη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Είδαμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα, ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα και φάνηκε ότι και στα 90 λεπτά ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ. Αυτό που μας έδωσε τη νίκη είναι η ποιότητα της ομάδας μας, τα στοιχεία των παικτών που έχουμε και έτσι μπορείς να πετύχεις εύκολα τρία γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Μανόλο Χιμένεθ (προπονητής του ΑΕΚ): «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα. Δεν περίμενα, όμως, τέτοια έλλειψη έντασης από τη δική μας πλευρά. Η ένταση είναι κάτι που το έχεις ή δεν το έχεις. Ο ΠΑΟΚ με τέσσερις ευκαιρίες έβαλε τρία γκολ και τελείωσε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Δεν δείξαμε διάθεση να θυσιαστούμε και γι’ αυτό χάσαμε» και παραδέχθηκε ότι «αξίζαμε την ήττα σήμερα. Είχαμε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το σίγουρο είναι ότι διευκολύναμε πολύ τον ΠΑΟΚ. Ήταν ανώτερος από εμάς στο πρώτο ημίχρονο και με αυτόν τον τρόπο μπορούσε στο δεύτερο να κρατήσει δυνάμεις για το επόμενο παιχνίδι του στο Europa League».

Κώστας Μανωλάς (παίκτης του ΑΕΚ)
: «Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από κόντρα και το δεύτερο από μία εκπληκτική ενέργεια του Έτο. Ήταν δύσκολο, ούτως ή άλλως, να αντιδράσουμε και όταν δεχθήκαμε το τρίτο τέρμα τελείωσε το παιχνίδι. Παίζουμε 7-8 παίκτες οι ίδιοι κάθε αγώνα και είναι λογικό να υπάρχει κούραση».
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου