ΠΑΣ για... φιλικo


Ακόμη μία φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού έγινε γνωστή από τον αντίπαλο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία θα υποδεχθεί στις 13 Αυγούστου τον πρωταθλητή Ελλάδας («τον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά), στο γήπεδο «Ζωσιμάδες».

Ο ΠΑΣ επιστρέφει στη Superleague και θέλει με αυτό το φιλικό να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Και για τον Θρύλο, όμως, θα είναι ένα καλό «τεστ» ενόψει της επικείμενης (τότε) έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Γιαννιωτών: «Μια καλή πρόβα εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Superleague, θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα στα μέσα Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα ο "Αγιαξ" της Ηπείρου θα αντιμετωπίσει στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες", το Σάββατο 13 Αυγούστου τον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε σε μια πολύ δυνατή φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Δύομιση εβδομάδες λοιπόν πριν την πρεμιέρα της 1ης αγωνιστικής στην Superleague (27/28 Αυγούστου) ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τεστάρει τις αντοχές του εν όψει της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς που θα έρθει».

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου