Έδωσαν τα χέρια με Σιαλμά


Ο Δημήτρης Σιαλμάς είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ μετά τον Γιάννη Κοντοέ και τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη।Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ αναμένεται να υπογράψει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας।
Ο 25χρονος Σιαλμάς, με θητεία σε Εθνικό Αστέρα, Πανιώνιο, Εθνικό, Ολυμπιακό Βόλου και ΠΑΣ Γιάννινα, συμφώνησε με την πρόταση που του έγινε από την Ένωση και μέσα στις επόμενες ημέρες, σε ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του, περνώντας παράλληλα από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Σιαλμάς υπήρξε ενεργό στέλεχος του ΠΑΣ στην εφετινή πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποίησε στη Football League, η οποία έφερε την άνοδο. Σε 29 συμμετοχές (22 ως βασικός) που μέτρησε στο πρωτάθλημα πέτυχε 11 γκολ, όντας δεύτερος σκόρερ της γιαννιώτικης ομάδας πίσω από τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.

Το ενδέκατο και τελευταίο γκολ που σημείωσε απέναντι στον Εθνικό Αστέρα ήταν αναμφίβολα το ωραιότερο και πιο δύσκολο στη διάρκεια της σεζόν.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου