Στα ημιτελικά του Gold Cup Μεξικό και Ονδούρα

Το Μεξικό και η Ονδούρα είναι οι πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Gold Cup.


Οι "τρικολόρ" μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό από την Γουατεμάλα, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο πρώην άσος του Άρη, Κάρλος Ρουίς, στο δεύτερο μέρος, όμως, κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή.

Οι Άλντο ντε Νίγκρις (48') και Τσιτσαρίτο Ερνάντες (66') άλλαξαν το σκηνικό της αναμέτρησης και χάρισαν στην πιο επιτυχημένη ομάδα της διοργάνωσης την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στον άλλο προημιτελικό της ημέρας, η Ονδούρα επικράτησε 4-2 στα πέναλτι της Κόστα Ρίκα, κερδίζοντας μία θέση στον ημιτελικό της 23ης Ιουνίου.

Στην κανονική διάρκεια, ο Μπένγκτσον στο 49' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λουίς Φερνάντο Σουάρες, αλλά επτά λεπτά αργότερα, η Κόστα Ρίκα απάντησε με τον Μάρσαλ. Μοιραίος παίκτης για τους "τίκος" ήταν ο Αλβάρο Σαμπόριο, καθώς αστόχησε δύο φορές από τα έντεκα βήματα (μία στο 76ο λεπτό της κανονικής διάρκειας και μία στη διαδικασία των πέναλτι).

Οι δύο προημιτελικοί που απομένουν (ΗΠΑ-Τζαμάικα, Παναμάς-Ελ Σαλβαδόρ), θα διεξαχθούν την Κυριακή (19/06) στην Ουάσινγκτον.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου