Στόπερ... επειγόντως!

Το διαφαινόμενο ναυάγιο στην υπόθεση Τσιρίλο, η επικείμενη αποχώρηση Σαβίνι και η συμμετοχή του Κοντρέρας στο Κόπα Αμέρικα αναγκάζουν τον "Δικέφαλο" να ρίξει το βάρος στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.


Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν αρνήθηκαν από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου πώς η απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι μέσα στους στόχους τους.

Ωστόσο, στον αρχικό προγραμματισμό τους έθεταν το όλο θέμα σε δεύτερο πλάνο, προκρίνοντας την υπόθεση απόκτησής του φορ. Τις τελευταίες ώρες, όμως, οι σκέψεις τους έχουν αλλάξει κι αυτό γιατί προέκυψαν νέα δεδομένα στις υποθέσεις Τσιρίλο και Σαβίνι.

Και οι δύο, όπως όλα δείχνουν, αποχωρούν από την ομάδα. Ο μεν Τσιρίλο γιατί έδειξε αμετακίνητος στο να "κατέβει" στις 200.000 ευρώ που του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ και παράλληλα άρχισε να συζητά με άλλες ομάδες (Ομόνοια), ο δε Σαβίνι γιατί ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, αφού ο Μπόλονι δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.

Για να αντιληφθεί κανείς το χάσμα που υπάρχει με τον Τσιρίλο, αρκεί να αναφέρουμε ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει ήδη προχωρήσει τις επαφές του με άλλους παίκτες και μάλιστα, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, ταυτίζονται τα "θέλω" του ΠΑΟΚ με τους υποψήφιους στόχους.

Πατάει γκάζι και ελέω Κοντρέρας

Στόχος του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να "κλείσει" την υπόθεση "κεντρικός αμυντικός" πριν φύγει η ομάδα στην Ολλανδία κι αυτό γιατί, με δεδομένη και την απουσία του Κοντρέρας λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Χιλής στο Κόπα Αμέρικα, η ομάδα κινδυνεύει να αρχίσει προετοιμασία με ένα μόνο στόπερ, τον Στέλιο Μαλεζά.

Κάτι ανάλογο, βέβαια, έχει ζητήσει ο Μπόλονι για τον φορ, ωστόσο στη συγκεκριμένη θέση τα πράγματα είναι καλύτερα, αφού υπάρχουν οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης και Παπάζογλου για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου