«Ο Μαρτάκης ξεκίνησε ύπουλα και μετά έκανε το μπαμ»

Το πρωί του Σαββάτου, καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Μαίρη Συνατσάκη. Η σύντροφος του Μύρωνα Στρατή μίλησε για το «Dancing With The Stars 2», τα Mad Video Music Awards αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Φέτος η Μαίρη θα έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο στην παρουσίαση της απονομής, μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά που παραμένει ο κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκαν στους φετινούς υποψήφιους αλλά και τα τραγούδια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ακροατών κατά την διάρκεια της τελευταίας χρονιάς. H γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε ακόμα την εμπειρία της στις προηγούμενες απονομές των βραβείων του Mad, που έκανε κάτι σαν αυτό που κάνει τώρα στο «Dancing With The Stars 2», χαρακτηρίζοντας το χιουμοριστικά «καρμικό».

Μιλώντας για τις ανατροπές των τελευταίων αποχωρήσεων στο «Dancing With The Stars 2» δήλωσε έκπληκτη από το αποτέλεσμα ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Γενικά εγώ από την στιγμή που έφυγε η Ελεονώρα την προηγούμενη εβδομάδα είπα απλά δεν… Ο Κώστας Μαρτάκης είχε ξεκινήσει πολύ ήρεμα, σχεδόν ύπουλα, και μετά έκανε ένα μπαμ…».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και την θέλουν να παρουσιάζει το καλοκαιρινό πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 σχολίασε: «Αυτό έχει γραφτεί, το έχω διαβάσει κι εγώ, δεν έχω κάνει κάποια επίσημη κουβέντα με το κανάλι για αυτό, ούτε έχω κάνει κάποιο δοκιμαστικό» ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αφού καθώς είπε την ενδιαφέρει πολύ και έχει πολύ καλές σχέσεις με την διοίκηση του καναλιού.

Η 8η απονομή των Mad Video Music Awards θα γίνει στις 14 Ιουνίου στο στάδιο Tae Kwon Do στο Φάληρο και θα προβληθεί στις 22 Ιουνίου από την τηλεόραση του Alpha.
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου