Η Κορινθίου έριξε «χυλόπιτα» στη Σπυροπούλου


Τη Μαρία Κορινθίου στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήθελαν στον Alpha, αλλά λογάριασαν χωρίς την ηθοποιό.
Γιατί βλέπεις, η ηθοποιός έριξε μία ωραιότατη… χυλόπιτα στη νεαρή παρουσιάστρια, αφού όπως εξηγεί δεν ήθελε να είναι εκεί!
«Δεν θα είμαι, γιατί δε θέλω. Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις παρουσίασης, ακόμα και για κεντρική και όχι μόνο να βρίσκομαι κάπου! Όσοι βρίσκονται μέσα σ' αυτόν το χώρο γνωρίζουν πολύ καλά τα «όχι» μου πάνω σ' αυτό το κομμάτι, που άλλοι θα παρακαλούσαν να τους είχαν γίνει οι προτάσεις αυτές. Η επιλογή που θα κάνω πρέπει να με αντιπροσωπεύει, να με ευχαριστεί και να είναι κάτι που θα με ανεβάσει πιο πολύ. Από κάθε δουλειά που κάνω ανεβαίνω ένα σκαλοπάτι. Στην προκειμένη περίπτωση εξετάζεις την πρόταση, τι ακριβώς έχουν να σου προτείνουν και από εκεί και πέρα πράττεις αναλόγως», εξήγησε στο TV Ζάπινγκ.
Και πρόσθεσε:
«Αυτά τα «όχι» αφορούσαν δουλειές που παρακαλάς να τις κάνεις και δεν το μετανιώνω καθόλου! Τη δεδομένη στιγμή δεν με αντιπροσώπευαν και ήθελα να δώσω βαρύτητα σε άλλα πράγματα. Όλες τις αποφάσεις τις παίρνω ύστερα από πολλή σκέψη».
Share on Google Plus

About Parea Radio

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :