ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ - ΧΩΡΙΣΕ Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ!

Στα πρόθυρα χωρισμού η Τζένιφερ Άνιστον

Μόλις ένα μήνα μετά το γάμο της με τον Τζάστιν Θερού



Εάν η φήμη επαληθευθεί, σαφώς θα πρόκειται για είδηση-βόμβα.
Έχοντας συμπληρώσει μόλις ένα μήνα έγγαμου βίου, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού είναι στα πρόθυρα χωρισμού, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του περιοδικού Life and Style.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 5 Αυγούστου υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και χωρίς να υπάρξουν διαρροές, ενώ πέρασε το μήνα του μέλιτος στα νησιά Μπόρα-Μπόρα.
Τα δημοσιεύματα θέλουν η Άνιστον να εκμυστηρεύεται σε δικούς της ανθρώπους, ότι ο γάμος αυτός ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της και ότι δεν έπρεπε να τον έχει πραγματοποιήσει. Αναφέρεται επίσης, ότι και ο Θερού δηλώνει πιο ευτυχισμένος μακριά της.
Όλα αυτά ωστόσο μπορεί να αποτελούν διαφημιστικό τρικ, καθώς εκ των πραγμάτων οι δύο σταρ θα έπρεπε να χωρίσουν για επαγγελματικούς λόγους: η 46χρονη ηθοποιός έπρεπε να βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, με τίτλο «Mother's Day», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Τζούλια Ρόμπερτς και την Κέιτ Χάντσον και η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο.
Ταυτόχρονα ο 44χρονος Θερού έπρεπε να φύγει για το Τέξας, ώστε να συμμετάσχει στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς του HBO, «The Leftovers».
Όσο για το τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική ζωή του λαμπερού ζευγαριού, μονάχα ο χρόνος θα δείξει.
ΠΗΓΗ: athensvoice.gr 
Share on Google Plus

About Parea Radio

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου