Οι τέσσερις είναι σχέση. Η πόλη που θα ήθελε να ζει κάθε άνδρας!!


Η πόλη Dongguan της Κίνας έχει χαρακτηριστεί εκτός από Μέκκα της τεχνολογίας, καθώς εκεί βρίσκονται τα περισσότερα τεχνολογικά εργοστάσια, και πρωτεύουσα του σεξ. Κάθε άνδρας συνάπτει σχέσεις με τρεις διαφορετικές γυναίκες και κανείς δεν του λέει τίποτα (Pics)


Ο παράδεισος επί Γης φαίνεται να είναι η πόλη Dongguan της Κίνας,  για τους λάτρεις του ωραίου φύλου και αυτό γιατί κάθε άνδρας μπορεί να έχει σχέση με τρεις διαφορετικές γυναίκες χωρίς να χρειαστεί να κρύβεται.
Ωστόσο, λόγω της πολιτικής που έχουν υιοθετήσει οι εταιρίες στη συγκεκριμένη πόλη έχουν περιορίσει σημαντικά τον ανδρικό πληθυσμό με αποτέλεσμα ένας άνδρας να συνάπτει σχέση με περισσότερες από μια γυναίκες.
Η έρευνα που διεξήχθη στην πόλη έδειξε ότι οι γυναίκες που εργάζονται στα εργοστάσια και περνούν εκεί τον περισσότερο χρόνο της καθημερινότητάς τους αναζητούν τον έρωτα εντός του εργοστασίου, επομένως οι άνδρες εργαζόμενοι μπορούν να έχουν περισσότερες από μια φιλενάδες χωρίς να χρειάζεται να κρυφτούν.
Ο Li Bin, που μετακόμισε από την επαρχία Sichuan για να εργαστεί στην Dongguan, αναφέρει: "Έχω τρεις κοπέλες και η καθεμία γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης. Πολλοί άνδρες έχουν ταυτόχρονα σχέση με πολλές γυναίκες. Υπάρχουν τόσες νέες κοπέλες στην πόλη".
Ενώ, συμπληρώνει: "Δεν αναγκάζει κανείς τις γυναίκες αν αποδεχθούν μια τέτοια κατάσταση, υπάρχει αποδοχή και από το άλλο φύλο, γι' αυτό και λειτουργεί".
Πηγή:news247.gr
Share on Google Plus

About Parea Radio

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου