ΕΚΤΑΚΤΟ! Μαζικές προσλήψεις για να καλυφθούν τα κενά! Δείτε που ζητάνε καθηγητές!


Οι μεγάλες ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό στα σχολεία, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, οδηγούν το Yπουργείο Παιδείας στην κατάθεση νέων αιτημάτων προς την αρμόδια επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας για κατ' εξαίρεση προσλήψεις, οι οποίες έχουν παγώσει λόγω των εκλογών.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Παιδείας ζητά την πρόσληψη εκπαιδευτικών για τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης και τα δημόσια ΙΕΚ.

Επιπλέον, ζητά την πλήρωση 6 θέσεων διευθυντών ΔΙΕΚ και διευθυντών ΣΔΕ, όπως και αποσπάσεις εκπαιδευτικών και προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας για τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Την ίδια ώρα και άλλα υπουργεία, φορείς του Δημοσίου αλλά και του ευρύτερου δημόσιου τομέα ζητούν το πράσινο φως του ΣτΕ για κατ' εξαίρεση προσλήψεις. 
Ειδικότερα:

-Το Υπουργείο Οικονομικών ζητεί να επιτραπεί η δημοσίευση του πίνακα κατάταξης του σε εξέλιξη διαγωνισμού για την πρόσληψη έκτακτου ωρομίσθιο εκπαιδευτικού προσωπικού των μονάδων ναυτικής εκπαίδευσης του Υπουργείου Ναυτιλίας.

-Το ΙΚΑ ζητεί να του επιτραπεί η μετακίνηση της αναπληρώτριας προϊσταμένης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

-Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Αγίας Παρασκευής ζητεί προσλήψεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με συμβάσεις μίσθωσης έργου για τη λειτουργία του ωδείου (35 άτομα), για τα δημοτικά εργαστήρια τέχνης (16 άτομα) και για τα δημοτικά αθλητικά προγράμματα (15 άτομα).

-Η Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου ζητεί την πρόσληψη 34 εκπαιδευτικών για το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Βόλου.

-Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου του Τουριστικού Λιμένα Αγίου Νικολάου (μαρίνα) ζητεί την πρόσληψη δύο υπαλλήλων ελλιμενισμού για την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα.

-Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας Αρκαδίας ζητεί την πρόσληψη 7 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το πρόγραμμα δακοκτονίας.πηγή: zougla.gr
Share on Google Plus

About Parea Radio

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου