The canal: Φοβερη ταινια τρομου που αξιζει να τη δεις



Το Parea Radio σας προτείνει την ταινία The Canal!

Την ταινία μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

H ταινία έχει ως εξής:

Ένα καταραμένο μυστικό διαλύει την ευτυχία ενός ζευγαριού, καθώς ο David υποπτεύεται πως η γυναίκα του, Alice, τον απατά με έναν συνάδελφό της, τον Alex. Mια ξεχασμένη μπομπίνα από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα πέφτει στα χέρια του και αποκαλύπτει πως το σπίτι τους ήταν τόπος πολλαπλού εγκλήματος το 1902. Κι ενώ ο David παρασύρεται όλο περισσότερο στη δίνη αυτού του μυστηρίου, αρχίζει να πιστεύει πως το σπίτι κατοικείται από μια υπερφυσική οντότητα. Ακολουθώντας την άπιιστη σύζυγό του, φτάνει σε ένα κοντινό κανάλι μόνο για να επιβεβαιώσει τις υποψίες του.
Όταν όμως η Alice εξαφανίζεται, η αστυνομία στρέφει τις κατηγορίες πάνω στον David, που θα ψάξει με κάθε τρόπο να βρει αποδείξεις για το τι πραγματικά συμβαίνει. Κι εμείς μπορεί να ξέρουμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, όμως κάποιος πρέπει να το εξηγήσει και στο ζευγάρι, σε αυτήν την απειλητικά ατμοσφαιρική, ιρλανδική ιστορία φαντασμάτων.

Share on Google Plus

About Parea Radio

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου