Προβλεψεις Τρίτης απο τον NoBet! 12 /5


Τρίτη σήμερα και  έχουμε αρκετούς αγώνες να δούμε και με αγώνα Champions League με τη ρεβάνς της Βαρκελώνης!

100. Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ 1 1,55 OΠΑΠ

Η Μπουγιουκσεχίρ έχει να ηττηθεί τους τελευταίους 10 εντός έδρας αγώνες και καίγεται για την νίκη για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μιας και είναι ένα πόντο μπροστά από την Μπουρσάσπορ 4 στροφές πρίν το τέλος της κανονικής περιόδου! Η Σίβασπορ από την άλλη έχει εξασφαλίσει την παραμονή της αλλά ούτε για τα playoffs προλαβαίνει οπότε οι 4 τελευταίες αγωνιστικές είναι αδιάφορες γι' αυτήν! Γι' αυτό λοιπόν ποντάρουμε στον άσσο της Μπουγιουκσεχίρ με απόδοση στον ΟΠΑΠ 1.55.


101. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ ΗΜ. Χ 1,80 ΟΠΑΠ

Η Κόνιασπορ και η Γκεντσλερμπιρλίγκι είναι εντελώς αδιάφορες στο πρωτάθλημα πλέον μιας και 4 αγωνιστικές πρίν το τέλος φιγουράρουν στο κέντρο της βαθμολογίας χωρίς κίνδυνο του υποβιβασμού αλλά και χωρίς ελπίδες για playoffs οπότε ένα Χ ημίχρονο με απόδοση στον ΟΠΑΠ 1,80 θα ήταν καλή επιλογή.


108. ΤΡΟΜΣΟ - ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,90 ΟΠΑΠ

 Ενώ τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης βρίσκονται στις τελευταίες αγωνιστικές το πρωτάθλημα της Νορβηγίας μόλις άρχισε και με άσχημο τρόπο για την Τρόμσο που αγνοεί την νίκη στην έδρα της τις 7 πρώτες αγωνιστικές και με 4 βαθμούς βρίσκεται στην προ-τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Βαλερένγκα πάλι ενώ είχε ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα με νίκες και ισοπαλία έκανε μια κοιλιά και με 11 βαθμούς είναι στην 6 θέση με πολύ μικρή διαφορά σαφώς από την τριάδα. Η πιο σοφή επιλογή εδώ μια ας και είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος είναι το 2-3 γκόλ με απόδοση στον ΟΠΑΠ 1,90.

301. ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ ΟΠΑΠ

Η ρεβάνς του θριάμβου της Βαρκελώνης θα γίνει σήμερα στο Allianz Arena του Μονάχου με την Μπαρτσελόνα να έχει "κλειδώσει" την πρόκριση στον τελικό μετά το εμφατικό 3-0 στο Camp Nou. Ποτέ μη λέμε ποτέ όμως με την Μπάγιερν που έκανε την ολική ανατροπή στον αγώνα με την Πόρτο και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά. Άλλο όμως Πόρτο και άλλο Μπαρτσελόνα, οι μπλαουγκράνα είναι σαφώς πιο έτοιμη ομάδα και πιο ποιοτική με αυτή της Μπάγιερν χωρίς τον Ρόμπεν και τον Ριμπερί. Οπότε επί του ασφαλούς θα επιλέξουμε το 2-3 γκόλ με απόδοση 2,10 στον ΟΠΑΠ.

Εδώ σας έχουμε και το υπόλοιπο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ για να κάνετε και τις δικές επιλογές και σας περιμένουμε στην διαδικτυακή μας παρέα στο Facebook να συζητήσουμε για τα κουπόνια και να τα "ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ" απο τον ΟΠΑΠ ομαδικά! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Share on Google Plus

About Parea Radio

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου