Μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ!



Ύστερα από φήμες για συζητήσεις και απλό ενδιαφέρον φαίνεται πως ο 19χρονος Αλεξάντερ Βεζένκοφ θα είναι και επίσημα μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού σύμφωνα με το site ''Πράσινα Νέα''. Αυτό θα βοηθήσει στην ενίσχυση της θέσης 4 του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως ο Βεζένκοφ αποτελεί πόθο του Παναθηναϊκού εδώ και περιπου ένα χρόνο. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που άνθρωποι από το σύλλογο των πρασίνων παρακολουθούν πυρετωδώς την πορεία του τη φετινή σεζόν.



Παρ'οτι και πέρσι υπήρχε μια σχετική συμφωνία ο Βεζένκοφ σκεπτόμενος πως θέλει να αγωνιστεί στα ντραφτ του NBA αυτό το καλοκαίρι είχε προτιμήσει τον Άρη όμως φέτος όχι μόνο θα συμφωνήσει με το τριφύλλι αλλά θα αποσύρει και τη συμμετοχή του από τα ντραφτ έτσι ώστε να ανήκει αποκλειστικά στους πράσινους.


Φαίνεται πως καταλυτικό ρόλο έπαιξε όχι μόνο η αλλαγή του μάνατζερ του, που βοήθησε στο να διευκολυνθούν οι επαφές με τον εξάστερο, αλλά και ο τρόπος που προσεγγίστηκε από το σύλλογο και τον έκανε να σκεφτεί να μείνει στην Ευρώπη και να διεκδικήσει το ταξίδι του για την Αμερική και το λαμπερό κόσμο του NBA σε μελλοντικό χρόνο.

Ουσιαστικά, θεωρείται πλέον αρκετά σίγουρο πως Παναθηναϊκός και Άρης έχουν δώσει τα χέρια και στο πέρας της φετινής περιόδου ο Βεζένκοφ θα ντυθεί στα πράσινα κάτι που αναμφίβολα αποτελεί επιτυχία του μεταγραφικού τμήματος του πράσινου συλλόγου!


Share on Google Plus

About Parea Radio

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Ο Παναθηναικος εχει ομαδαρα και θα χτισει καλυτερη ομαδα για πρωταθλημα κυπελλο και Final Four ποιος Ολυμπιακος μωρε θα τον ξεσκισουμε στο ντερμπι αιωνιων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή