Προβλέψεις Σαββάτου 23-5-2015





Καλημέρα. Σήμερα τελειώνουν αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έκρινα σκόπιμο να πάμε να δούμε αναλυτικά τι συμβαίνει σε όλα τα μέτωπα…
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΩΤΗ
ΤΙΤΛΟΣ: Έχει κριθεί προ πολλού και έχει ήδη προστεθεί στην τεράστια τροπαιοθήκη της Μπάγερν Μονάχου.
CHAMPIONS LEAGUE: Και εδώ τα πάντα έχουν κριθεί καθώς η Βόλφσμπουργκ, η Γκλάντμπαχ και η Λεβερκούζεν θα συμμετάσχουν στο θεσμό.
EUROPA LEAGUE: Η Ντόρτμουντ με τη Βέρντερ παίζουν μεταξύ τους και όποια κερδίσει θα τερματίσει έβδομη. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν και σε ενδεχόμενο τελικής ισοβαθμίας υπερτερεί η Ντόρτμουντ. Πως είπατε; Θέλετε να παίξετε Ντόρτμουντ; Ξαναρίξτε μια ματιά πόσο πληρώνει ο άσσος και το ξανασυζητάμε…
ΣΩΤΗΡΙΑ: Οι ομάδες που κινδυνεύουν είναι οι εξής: Πάντερμπορν (31) Αμβούργο (32) Στουτγάρδη (33) Αννόβερο (34) Φράιμπουργκ (34). Οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν και η τρίτη από το τέλος θα δώσει αγώνα μπαράζ για την παραμονή της στην κατηγορία. Πάντερμπορν και Στουτγάρδη κοντράρονται μεταξύ τους και εκεί θα έχουμε πόλεμο κανονικό! Οι περισσότεροι έξω, από ότι διαπίστωσα παίζουν Στουτγάρδη, αλλά προσωπικά δεν θα ασχοληθώ…
Μεταξύ τους όμως, παίζουν και το Αννόβερο με την Φράιμπουργκ και εδώ προβλέπω, ότι όσο θα πλησιάζει η έναρξη του αγώνα, τόσο θα κατρακυλάει η απόδοση του Χ. Αυτό το πιστεύω, διότι οι δύο αυτές ομάδες ευνοούνται σε όλες τις πιθανές ισοβαθμίες, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων… Το Αμβούργο τέλος, υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Σάλκε και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα, θα επικρατήσει, παρά την δεδομένη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει φέτος.
Εν κατακλείδι: Αμβούργο άσσο και για μεγαλύτερο ρίσκο, ξερό Χ στο Ανόβερο – Φράιμπουργκ.
ΤΡΙΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΑΝΟΔΟΣ: Τα πάντα κρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική καθώς ανέβηκαν κατηγορία η Μπίλεφελντ με την Ντούισμπουργκ. Η Χόλσταϊν θα δώσει αγώνα μπαράζ για την άνοδο.
ΣΩΤΗΡΙΑ: Υποβιβάστηκαν η Ρέγκενσμπουργκ και η Ντόρτμουντ Β. Για την τρίτη θέση που είναι προς… αποφυγή εμπλέκονται τρεις ομάδες. Η Ουντερχάκινγκ (39), η Χάνσα Ρόστοκ (41) και η Μάιντζ Β (41). Εννοείται ότι η Ουντερχάκινγκ χρειάζεται νίκη και μόνο νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την αδιάφορη Έρφουρτ, η οποία έχει να κερδίσει εδώ και δύο μήνες! Η Μάιντζ Β βολεύεται και με το Χ, διότι υπερτερεί σε τυχόν ισοβαθμία. Υποδέχεται την αδιάφορη Τσέμνιτσερ και δεν πρόκειται να ποντάρω κάπου. Η Χάνσα Ρόστοκ τέλος, δεν πρέπει να γνωρίσει την ήττα στη Δρέσδη από τη Ντιναμό. Ενδέχεται όμως να την βολέψει και αυτήν το Χ διότι είναι στα +2 τέρματα από την Ουντερχάκινγκ.
Εν κατακλείδι: Μάλλον αξίζει να ρισκάρουμε μόνο στο διπλό της Ουντερχάκινγκ. Ίσως δεν θα ήταν κακό και το Χ στο Ντιναμό – Χάνσα.
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΩΤΗ
ΤΙΤΛΟΣ: Η εκπληκτική φέτος Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει δικαίως έναν ακόμα τίτλο. Ήταν καλύτερη και το δικαιούται…
CHAMPIONS LEAGUE: Την τέταρτη θέση τη διεκδικούν η Βαλένθια (74) και η Σεβίλλη (73). Εννοείται ότι η Σεβίλλη θέλει μόνο διπλό μέσα στη Μάλαγα. Σε περίπτωση που το επιτυγχάνει, τότε και η Βαλένθια θα πρέπει να επιζητήσει τη νίκη στον δικό της αγώνα κόντρα στην Αλμερία. 
Η Μάλαγα δεν είναι αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς έχει ακόμα ελπίδες για την έβδομη θέση που οδηγεί στο Europa League. Το παιχνίδι επομένως θα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο. Θα στηριχτώ όμως στο γεγονός ότι η Σεβίλλη είναι καλύτερη ομάδα και μάλλον θα ρισκάρω στο διπλό. Η Μάλαγα είναι μετρίως δυνατοτήτων και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ και δέκα αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την Αλμερία. Μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι την επόμενη εβδομάδα διεξάγεται ο τελικός του Europa Leagueανάμεσα στην Σεβίλλη και την Ντνιέπρ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν με βλέπετε και τόσο… ζεστό για το διπλό.
Η Βαλένθια, πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει σήμερα την ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία φαίνεται πως είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό. Η Αλμερία έχει τη χειρότερη έδρα στην κατηγορία μετά από την ουραγό Κόρδοβα, καθώς έχει πετύχει μόλις τρεις νίκες σε 18 παιχνίδια. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αλλά δυστυχώς το διπλό δεν πληρώνει ικανοποιητικά… (το 1.55 είναι μικρό. Η INTERWETTEN.GR δίνει 1.70)
EUROPA LEAGUE: Προσωπικά πιστεύω ότι στην έβδομη θέση θα τερματίσει η Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι υποδέχονται την αδιάφορη Βιγιαρεάλ και θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. Για τη Μάλαγα τα είπαμε πριν… Απέχει δύο βαθμούς από τη Μπιλμπάο, αλλά όπως λέγαμε και πριν, δεν είναι εύκολο να κερδίσει τη Σεβίλλη.
ΣΩΤΗΡΙΑ: Εκτός από την Αλμερία (32), κινδυνεύουν ακόμα οι Εϊμπάρ (32) Λα Κορούνια (34) Γρανάδα (34). Δύο από αυτές, θα συντροφεύσουν την Κόρδοβα στον δύσβατο δρόμο για την δεύτερη κατηγορία… Η Εϊμπάρ έχει το πιο εύκολο έργο, καθώς υποδέχεται την Κόρδοβα και δεν νομίζω ότι τίθεται καν, θέμα για το ποιος θα επικρατήσει σε αυτή την αναμέτρηση… Η Λα Κορούνια αντιθέτως, δεν μπορεί να ελπίζει σε καμιά βαθμοθηρία, διότι θα βρεθεί στην δύσκολη θέση να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια και απίστευτα φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα! Οι καταλανοί δεν πρόκειται να χαριστούν και να αμαυρώσουν το όνομα τους ενόψει μάλιστα, του τελικού του Champions League
Η Γρανάδα τέλος, υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και εδώ πιστεύω ότι ο βαθμός της ισοπαλίας θα βολέψει απόλυτα και τις δύο ομάδες! Οι μαδριλένοι χρειάζονται ακόμα έναν πόντο για να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση, ενώ λογικά και οι γηπεδούχοι με τον έναν βαθμό θα την γλιτώσουν, λόγω των εξαιρετικά δύσκολων παιχνιδιών της Λα Κορούνια και της Αλμερία…
Εν κατακλείδι: Σίγουρα τα… ραδιοφωνάκια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Προσωπικά βλέπω τα διπλά της Βαλένθια και της Σεβίλλης, τον άσσο της Εϊμπάρ, ενώ ενδέχεται να ρισκάρω στην ισοπαλία του Γρανάδα – Ατλέτικο.
ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΩΤΗ
ΤΙΤΛΟΣ: Κρίθηκε και πήγε στον Μπλαν και το Παρίσι. Δικαιότατα κατά τη γνώμη μου…
CHAMPIONS LEAGUE: Η μία σίγουρη είναι η Λυών και μένει να δούμε αν θα τερματίσει τρίτη η Μονακό. Πίσω της με δύο βαθμούς διαφορά βρίσκονται η Μαρσέιγ και η Σεντ Ετιέν. Οι μονεγάσκοι χρειάζονται οπωσδήποτε το διπλό μέσα στην έδρα της Λοριάν, διότι οι δύο ομάδες που την καταδιώκουν έχουν πολύ εύκολα παιχνίδια στην έδρα τους (η Μαρσέιγ με Μπαστιά και η Σεντ Ετιέν με Γκινγκαμπ). Επειδή όμως η απόδοση του διπλού έχει πέσει πολύ χαμηλά. Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Αφήστε που δεν το αποκλείω να έχουμε τίποτα… πριμοδοτήσεις από Μασσαλία μεριά.
EUROPA LEAGUE: Την έκτη θέση την «κλείδωσε» η Μπορντό οπότε δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
ΣΩΤΗΡΙΑ: Τα πάντα κρίθηκαν και εδώ. Η Εβιάν, η Μετς και η Λανς του χρόνου θα παίζουν στη Β κατηγορία.
Εν κατακλείδι: Οι… τοκογλύφοι θα πέσουν με τα μούτρα στο διπλό της Μονακό. Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ ούτε με αυτό το σημείο, ούτε με κανένα άλλο διότι δυστυχώς δεν μου το επιτρέπει το πρόγραμμα…
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΤΙΤΛΟΣ: Τον κατέκτησαν οι «αετοί» της Μπενφίκα. Θερμά συγχαρητήρια στον Σάμαρη…
CHAMPIONS LEAGUE: Πόρτο και Σπόρτινγκ διά περιπάτου και μάλιστα πολύ υγιεινού…
EUROPA LEAGUE
Εδώ υπάρχει ενδιαφέρον, καθώς παίζεται ακόμα μία θέση. Την διεκδικούν οι Πάκος Φερέιρα (47) Μπελενένσες (45) Μαρίτιμο (44) Νασιονάλ (44).
Η Πάκος Φερέιρα  υπερτερεί σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας με την Μπελενένσες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να της αρκεί αύριο και το Χ. Το κακό  όμως είναι, ότι παίζει εκτός έδρας με την Νασιονάλ Μαδέιρα, η οποία αν κερδίσει, έχει ελπίδες να τερματίσει εκείνη, στην έκτη θέση που χαρίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο!
Αρκεί βέβαια την ίδια ώρα, να μην κερδίζει  η Μπελενένσες  που θα παίζει στην έδρα της υποβιβασμένης και απογοητευμένης Ζιλ Βιθέντε. (Την Μαρίτιμο δεν την βάζουμε στον… λογαριασμό, γιατί θα κάνει… φιλική συμμετοχή στην φιέστα της Μπενφίκα).
Εν κατακλείδι: Το μόνο που αξίζει πραγματικά, είναι το διπλό της Μπελενένσες. Οι άλλες δύο θα αλληλοφαγωθούν και δεν είμαι διατεθειμένος να εμπλακώ στην σύρραξη αυτή… Μόνο «Μπελέμ» λοιπόν και τίποτα άλλο. Ένα διπλό ισούται με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ελπίζω να μην το χάσει…
Αυτά λοιπόν, είναι τα πρωταθλήματα που από αύριο θα πάψουν να μας απασχολούν. Προσπάθησα να τα αναλύσω όσο πιο συνοπτικά μπορούσα…
Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, επικεντρώθηκα μόνο στην προτελευταία αγωνιστική της Τσεχίας.
Η Μπόλεσλαβ (42) και η Πρίμπραμ (40) παλεύουν για ένα εισιτήριο του Europa League. Σήμερα παίζουν με βαθμολογικά αδιάφορους αντιπάλους που έχουν πολύ μέτρια πορεία το τελευταίο διάστημα. Η Πρίμπραμ υποδέχεται την Μπρνό την οποία την κερδίζει για τέσσερα σερί χρόνια και η Μπόλεσλαβ παίζει στην έδρα της Σλοβάτσκο η οποία έχει τις περισσότερες (7) εντός έδρας ήττες στην κατηγορία. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι, δέχθηκαν συνολικά 13 γκολ!
Θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε και να προσθέσουμε τον άσσο της Ζιχλάβα, η οποία υποδέχεται την αδιάφορη Λίμπερετς, η οποία θα κατέβει με πολλούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή της, διότι προέχει ο τελικός του κυπέλλου με τη Γιάμπλονετς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.
Από τα βραδινά κρατάω μόνο Πενιαρόλ από την Ουρουγουάη και Βάσκο από τη Βραζιλία, επειδή η Ιντερνασιονάλ έχει μπροστά της τον αγώνα ρεβάνς με τη Σάντα Φε για τα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Ο προπονητής της θα προφυλάξει τους περισσότερους από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές.
Φίλες και φίλοι το σημερινό πρόγραμμα προσφέρεται κυρίως για live bet, διότι όπως αναφέραμε νωρίτερα, το ένα αποτέλεσμα εξαρτάται άμεσα από το αποτέλεσμα ενός άλλου αγώνα που θα διεξάγεται την ίδια ώρα. Το ξέρω ότι το Σάββατο είναι μέρα… εξόδου, αλλά αν δεν έχετε κάποια πολύ… σοβαρή πρόταση, καθίστε σπίτι και ανοίξτε τον υπολογιστή.
Υ.Γ. Σήμερα διεξάγεται και ο τελικός της Eurovision. Για μια ακόμη φορά πιστεύω ότι οι μπουκ δεν θα κάνουν λάθος… Το τραγούδι της Σουηδίας είναι πάρα πολύ καλό, και αναφέρεται σε ένα θέμα που ευαισθητοποιεί πολύ τον κόσμο και δεν είναι άλλο από τοbullying που είχε υποστεί και ο ίδιος ο ερμηνευτής του τραγουδιού στα παιδικά του χρόνια στο σχολείο. Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι ενισχύεται με μια εξαιρετική ψηφιακή εικόνα, με υπέροχα εφέ, πιστεύω ότι του χρόνου τη διοργάνωση θα την αναλάβει η Στοκχόλμη, ή κάποια άλλη σουηδική πόλη… Η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο είναι το 2.75 της Betshop)
Ποιες άλλες χώρες βλέπω εντός πεντάδας; Τους τενόρους της Ιταλίας, την Εσθονία, την… γκεστ σταρ Αυστραλία και για την έκπληξη τη Σλοβενία. (Το να μπει πεντάδα η Σλοβενία πληρώνει 3.75 στο STOIXIMAN.GR).
Πολλοί μπουκ δίνουν ως δεύτερο φαβορί τη Ρωσία, αλλά εδώ θα διατηρήσω επιφυλάξεις, λόγω της γνωστής κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία. Οι όμορες χώρες των Ρώσων θα την ψηφίσουν. Δεν νομίζω όμως να πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι. Τίποτα… τριαράκια και τεσσαράκια θα πέφτουν. Όχι όμως για πολύ παραπάνω.
Όσο για την ελληνική συμμετοχή θα ρισκάρω στην… εμπνευσμένη πρόβλεψη ότι θα τερματίσει στην 14η θέση! Το τραγούδι της Κύπρου τέλος, οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε περισσότερο από το ελληνικό, αλλά δυστυχώς δεν πιστεύω ότι έχει τύχη να μπει στη δεκάδα. Χέρι χέρι θα τερματίσουν Ελλάδα και Κύπρος…
Καλή τύχη και καλή τηλεθέαση…
Share on Google Plus

About mitsos7

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου