ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!! 10/5/2015



ΦΙΛΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΑΡΕΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ 4-5 ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ...

403 ΖΥΡΙΧΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ       2-3 γκολ

Συνεχίζει την πορεία του προς το τέλος το ελβετικό πρωτάθλημα. Η Βασιλεία για άλλη μια φορά ήταν αυτή που πρέπει. Αν νικήσει σήμερα τη Ζυρίχη, που δε θυμίζει πλέον τη δύναμη των προηγούμενων χρόνων, θα θέλει 1 βαθμό στα επόμενα 4 ματς για να το παρει και μαθηματικά. Δε θα έχει άνετη επικράτηση αλλά επειδή ο διάολος έχει πολλά ποδάρια αν σας φοβίζει το 2πλο προτιμήστε το 2-3 γκολ σε απόδοση 1,90.

422 ΕΜΠΟΛΙ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ         2-3 ΓΚΟΛ

Τα παλεύουν τα παιχνίδια και οι 2. Η Έμπολι αν και δε γεμίζει το μάτι έχει κάνει κηδείες επειδή όμως η Φιορεντίνα βγάζει χαρακτήρα φέτος δε μπορώ με σιγουριά να σας πω αν θα κάνει άλλη μία και σήμερα. Αυτό που φαίνεται όμως σχεδόν σίγουρο είναι πως το ματς θα παει στα 2-3 γκολ. !!
Προτιμήστε το στην απόδοση του 1,80 στον ΟΠΑΠ.

426 ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ   2

Αν έπρεπε να περιγράψω με μία πρόταση αυτό το ματς θα ήταν ο ''τυφλός εναντίον του μονόφθαλμου''. Δεν έχουν ξεκινήσει καλά στις πρώτες 6 αγωνιστικές και οι 2 ομάδες. Η Στρομσγκοντσετ κάπως καλύτερα βέβαια όμως είχε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή οπότε δικαιολογείται. Οι γηπεδούχοι απογοητευτηκοί 1 βαθμο σε 6 ματς. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; 16 ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΕ 6 ΜΑΤΣ... Απορώ ειλικρινά γιατί ο ΟΠΑΠ το δίνει σε απόδοση 2,00 και όχι γύρω στο 1,50. Μάλλον μας χρωστάει λεφτά... ας μη του τα χαρίσουμε και ας το στηρίξουμε το σημείο.

444 ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ - ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ 2

ΑΠΟΔΟΣΗ 2,30!!!! Το αναφέρω από την αρχή γιατί είναι το πρώτο πράγμα που με τράβηξε. Μετά που είδα ότι η Μπολεσλαβ με νίκη 3 αγωνιστικές πριν το τέλος σχεδόν κλειδώνει την Ευρώπη ενω η Μποεμιανς έχει απόσταση 3 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και μάλιστα με ματς λιγότερο, ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΑ ΓΙΑ 2ΠΛΟ.

449 ΛΑΤΣΙΟ - ΙΝΤΕΡ    1

Η Λάτσιο μετά το τελευταίο στραβοπάτημα θέλει να δείξει ότι μπορεί να έχει συνέχεια ο πολύ κκαλός της β' γυρος! Η Ιντερ τώρα στο τέλος είπε να ξυπνήσει αλλά τρέχει και μάλλον δε θα προλάβει το τρένο της Ευρώπης αφού παραμένει 8η 4 ματς πριν το τέλος. Η Λάτσιο έχει την ομάδα και το πείσμα. Λίγο σοβαρά αν παίξει θα περάσει ο ασος του 1,70 στον ΟΠΑΠ.

456 ΘΕΛΤΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ    2

Το τρένο που λέγεται Σεβίλλη προελαύνει παντού. Μετά το 3-0 στο Europa League που σιγούρεψψε την παρουσία τους στον τελικό για άλλη μια φορά το λαϊκό άσμα '' ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΟ'' δε φτάνει για να περιγράψει την ψυχολογία των παικτών και των φιλάθλων. Η (για αλλη μια χρονιά ) προβληματική Θέλτα μάλλον θα παραδοθεί στις ορέξεις των Σεβιγιανων. 2πλο που αγγιζει το 2,25 στον ΟΠΑΠ και σας... παρακαλάει να το ακουμπήσετε!

Share on Google Plus

About Parea Radio

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου