ΑΛΕΚΑ ΚΑΜΗΛΑ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ

Η τηλεπαρουσιάστρια του Alpha που φέτος έχει προκαλέσει αίσθηση στην Κάντζα από το πλατό του Όλα Παίζουν φαίνεται πως αφιερώνει τα σαββατοκύριακά της στα τρία της παιδιά Μάξιμο, Μίλα και Αντρέι και στο σύζυγό της Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Την περασμένη Κυριακή η Αλέκα Καμηλά και ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό, βρέθηκαν οικογενειακώς στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης. «Η Αλέκα και ο Πρέντραγκ δεν κολύμπησαν, αλλά τα παιδιά βούτηξαν. Άλλωστε, εδώ και καιρό έχουν αρχίσει τα μπάνια στη θάλασσα» εξηγεί πηγή στο περιοδικό. Από το φθινόπωρο του 2012, οπότε η οικογένεια μετακόμισε από τη Νέα Ορλεάνη μόνιμα στην Ελλάδα, έχουν προσαρμοστεί πλέον στη νέα τους ζωή στην Αθήνα. «Τα παιδιά γεννήθηκαν σε τρεις διαφορετικές πολιτείες. Αλλάξαμε πολλές πολιτείες στην Αμερική, όχι απλώς πόλεις» εξήγησε η Αλέκα Καμηλά στην εκπομπή Όλα μπιπ.


                                           
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου