Στοιχηματιας για Προβλεψεις 1 Μαϊου 2015

                
Ο Στοιχηματίας σήμερα δεν είναι ικανοποιημένος αρκετά από τις στοιχηματικές ευκαιρίες όμως σας δίνει κάποια σημεία ως προβλέψεις στα οποία μπορείτε να βασιστείτε σήμερα για να πάτε ένα απλό και άνετο ταμείο στον ΟΠΑΠ.

242.        ΝΑΝΣΙ - ΑΖΑΞΙΟ
Στο -5 από την τριάδα η Νανσί (8-6-3 εντός), την Τρίτη έκλεψε στο 92΄το βαθμό από τη Βαλενσιέν (1-1 εκτός), η Αζαξιό (2-8-7 εκτός) ηττήθηκε από την Ορλεάν σε ματς που στο 51’ κέρδιζε με 2-0 και έπεσε στην 15η θέση. Άσος.
247.        ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ - ΡΟΝΤΑ
Χωρίς έγνοιες η Αλμίρε, αφού έχει εξασφαλισμένη θέση στα πλέι-οφ και δεν προλαβαίνει την πρώτη πεντάδα (οι ομάδες 2-5 γλιτώνουν ένα γύρο στα πλέι-οφ). Ισχυρή στην έδρα της (7-7-4), ποιοτικότερη όμως η Ρόντα (9-3-6 εκτός), επίσης πάντως χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Συμφωνούμε με τις αποδόσεις, έχει ένα λόγο παραπάνω το διπλό.

252.        ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Εκατό, εκατό κατοστάρα εκατό θα κάνει η Ναϊμέγκεν (18/18 νίκες εντός) με τρίποντο επί των νέων του Άγιαξ, εμφανές ότι η ομάδα του Μπρουντ κυνηγάει τα ρεκόρ, δύσκολα θα σταματήσει το τρομερό σερί της εδώ.
264.        ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΕΣΤΟΡΙΛ
Κάστρο η έδρα της Γκιμαράες (9-4-2 με 26-7 γκολ), στόχος της να κρατήσει την 5η θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκή έξοδο, βαθμολογικά αδιάφορη η Εστορίλ (3-6-6 εκτός), χαμηλά ο άσος (1,50+) αλλά δεν κοιτάμε αλλού.





Ραντεβού αύριο με πολλά και ΚΑΛΑ.
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου