Νέο σπίτι για την ΑΕΚ;



Η ΑΕΚ επιστρέφει στο Γαλάτσι, καθώς, η συμφωνία της ΚΑΕ με το ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση της χρήσης του βρίσκεται λίγο πριν από τις υπογραφές!

Ένας από τους βασικούς στόχους που είχε θέσει ο Μάκης Αγγελόπουλος με το που ανέλαβε τις τύχες της ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν να βρει γρήγορα μια μόνιμη λύση για το γηπεδικό ζήτημα. Για να αποκτήσει η ομάδα όχι μόνο μία ευρωπαϊκών προδιαγραφών έδρα, αλλά και μία στέγη για τα τμήματα υποδομής, ο σχεδιασμός για τα οποία είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος. Από την πρώτη στιγμή οι προσπάθειες του μεγαλομετόχου επικεντρώθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, το οποίο η Ένωση είχε χρησιμοποιήσει για έδρα από το 2004 ως το 2007, και φαίνεται πως αυτές οι προσπάθειες αποφέρουν καρπούς.

Άλλωστε κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το απίθανο νικητήριο τρίποντο του Νίκου Ζήση μέσα σε αυτό το γήπεδο με αντίπαλο την Εφές Πίλσεν για την Euroleague:


Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου