Ξεκίνησαν οι ενέργειες αποχώρησης του Μαρινάκη! Ποιος ο αντικαστάτης του;



Οι φήμες που είχαν ξεκινήσει από τη χθεσινή ημέρα φαίνεται πως σιγά σιγά θα αρχίσουν να επιβεβαιώνονται. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ύστερα από 5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Ολυμπιακού ως πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από τη θέση που κατέχει.

Οι τελευταίες δικαστικές του εμπλοκές φαίνεται πως ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ ο οποίος όπως έχει τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν δεν θέλει με κανένα τρόπο και σε κανένα βαθμό να βλάψει την ομάδα.

Ίσως αυτός να είναι και ο βασικός λόγος που θα τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου πριν το όνομα του Ολυμπιακού αναμειχθεί και επίσημα λόγω της δικής του εμπλοκής σε δικαστικές περιπέτειες.

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ

Αν και από την ΠΑΕ δεν καθίσταται σαφές ότι ισχύουν οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, πολλά μέλη και στελέχη του πειραικού συλλόγου λένε πως ακόμα και στο ενδεχόμενο που όντως ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου αυτό δε σημαίνει πως δε θα κατέχει καμία θέση στο εσωτερικό του συλλόγου. Η αγάπη του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι βέβαιη για τον Ολυμπιακό και δε χωράει αμφισβήτησης όποτε το σίγουρο είναι πως ακόμα και αν δε μπορεί να ασκεί πλέον τα καθήκοντα του ως πρόεδρος, θα συμβάλλει για το καλό του πρωταθλητή Ελλάδος από οποιαδήποτε θέση διοικητική και μη, μέσα στο σύλλογο.




ΤΙ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ
Τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι σχετικά με τη διάδοχη κατάσταση στο σύλλογο αποτελούν γνώστα πρόσωπα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για τους Γιάννη Βρέντζο, Πέτρο Κόκκαλη και Μιχάλη Κουντούρη. Ο τελευταίος μάλιστα έχοντας ήδη αρκετά χρόνια στον ερασιτέχνη φαίνεται πως φιγουράρει ως φαβορί αυτή τη στιγμή και καθιστά τις περιπτώσεις των άλλων δύο δύσκολες. Βέβαια, γίνεται λόγος και για ένα τέταρτο όνομα το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό από την ΠΑΕ ακόμα, όμως αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να γνωστοποιηθεί.


Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου