ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 30/4



Οι σημερινές μας επιλογές θα αρκεστούν σε σημεία βασισμένα στις τελευταίες εμφανίσεις των φαβορί και θα μας οδηγήσουν σε ένα εύκολο και απλό ταμείο!!!

198 ΑΜΚΑΡ -ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ  1(Χ)

΄Ισως το πιο αμφιλεγόμενο σημείο για μένα. Όσα καλά λόγια και να μου πουν για την Ντιναμό απλά ΔΕΝ ΤΗΝ πιστεύω φέτος. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε τη διπλή 1Χ γιατί η Άμκαρ κάνει κηδείες φέτος. Ο άσσος στη απόδοση του 4.00 στον ΟΠΑΠ ιδιαίτερα ελκυστικός αν θέλετε μεγαλύτερη σιγουριά βάλτε το 1Χ. με απόδοση 1.84. Αξίζει το bet.


202 ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ - ΒΙΚΙΝΓΚ 2-3 ΓΚΟΛ

Αρκετά άστατες οι δύο ομάδες. Η Βίκινγκ τα παλεύει τα ματς και ίσως ευτυχήσει να προηγηθεί αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να πάρει το ματς. Η Σαντεφιορντ θα παίξει ανοιχτά όποτε το 2-3 είναι η πιο ασφαλής επιλογη σε απόδοση 1,85 στον ΟΠΑΠ.




218. BΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ  2

Ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει σε αυτό το ζευγάρι. Προσπαθεί να κρατήσει τη θέση της για  Champions League η Βαλένθια όμως στην άμυνα της βγάζει αρκετά προβλήματα. Aρκετά φανερό πως φέτος της λείπουν τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος το σύνολο της αξιόμαχο και παίζει στα ίσα όλα τα παιχνίδια όμως δεν έχει το κάτι παραπάνω. Δύσκολη η αντίσταση της δυνατής Βαγεκάνο που στην έδρα της βάζει δύσκολα σε όλους. Μη φοβηθείτε το Χ στην απόδοση του 3.60.


224 ΕΜΠΟΛΙ - ΝΑΠΟΛΙ   2

Μία παρόμοια κατάσταση με το παραπάνω ζευγάρι. Η Νάπολι δίνει έμφαση για μία διάκριση στο Europa League όμως δε ξεχνάει σίγουρα ότι οπ βασικόσ στόχος βρίσκεται στο πρωτάθλημα. Η Έμπολι απλά δε μπόρει να ακολουθήσει για αυτό και η τριπλέτα Ιγκουαιν,Καγιεχόν,Χαμσικ θα κάνει πάρτυ με την αντίπαλη άμυνα. Καθαρό 2πλο στην απόδοση του 1,65 στον ΟΠΑΠ.

226 ΓΡΑΝΑΔΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ   2-3

Εδώ το στοίχημα ίσως να μας δίνει 2 επιλογές. Μία αρκετά σίγουρη φαίνεται το 2-3 αφού και οι 2 ομάδες θα παίξουν κλειστά αλλά θα βρουν το δρόμο προς το γκολ. Όμως, για όσους δεν καλύπτονται από το 2-3 μπορούν να κοιτάξουν και το goal-goal που είναι κάτι απλό και λογικό. 1,70 το 2-3 , ενω το goal-goal προσφέρεται στην απόδοση του 1.65

Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου